Automobilizam

  1. ovaj subaru je mama, vozio sam ga više puta.

    vuče brutalno, u krivini do jaja. pravi reli auto

    u kolim mkre narawno oloolololololol

  2. Cara™
    Ne znam, meni bi ta zelena jedino bila kul na nekim stvarno dobrim kolima, napraviti foru od juga da kao kul izgleda je nemoguće jer uvek ispadne jadno. Na juga treba staviti recimo felne sa miki maus motivom.

    Umetnik koji vozi juga je sam po sebi umetnik. Oni i treba da voze jadna kola.

    On to na brdske trke vozi. Ja da se šta pitam odavno bi bio presovan lolo

  3. Iskreno, mene je fabrika majka, ali se slabo šta pitam (ne želim da se miješam osim ako mi baš ne zasmeta nešta). Izgledaće otprilike ka' u ovom postu.

  4. Nije baš umjetnik u smislu da se jedino time bavi, samo je završio taj slikarski fakultet (kako li se zove), mada se bavi rekreativno slikanjem i crtao je zmajove po haubi pokojnog auta.

  5. https://www.polovniautomobili.com/auto-vesti/aktuelno/predrasude-o-automobilima-iz-sapca-nemaju-smisla.php

    Taj uslov je potpuni apsurd. Nigde u okruženju kod nas, govorimo o bivšim SFRJ državama i Bugarskoj i Rumuniji, ne postoji uslov da se uvoz polovnjaka ograničava Euro 4 standardom. U Makedoniji je i dalje uslov Euro 2 standard. U Bosni su tek od Nove godine uveli Euro 3.

    Raj na zemlji.

  6. Ovaj Borković mi je ''komšija''. Živi na 300 metara od mene.

  7. Ne zadugo lolo

    Najbolji srpski automobilista Dušan Borković

    Pozivom na broj 1667 donirajte novu kuću srpskom najboljem automobilisti! (ako ne osvoji šta)

  8. A, lik, realno nema pojma. Svakome od nas da daju takva kola, postigli bi rezultate kao i on. Pre par meseci gledam trku, niko ga ne pretiče, a svi voze relativno sporo.

  9. Veza čuda čini.

  10. Svaki drugi je najbolji srpski automobilista, nit manje nacije nit više najboljih automobilista, bem ti mentalitet da ti jebem mentalitet.

  11. Nacija nadarenih vozača lolo
    Čekam da još ženi dodijele to priznanje.

  12. To, da se popljuje sve sto je domace. Noleta pljuju sto je br 1, ovog pljujte sto nije broj jedan, iako je sasvim dobar vozac.

  13. Možda se i ja samoproglasim kad ponovo dobijem veću sumu na kladionicu.

  14. On je bese vozio brdske trke? Koliko znam, odlican je vozac. Cak se i reli tim Citroena raspitivao za Borkovica

  15. Najbolji.srpski.automobilista je Milos Pavlovic, ali ni Borkovicu ne fali nista.

  16. Ma svaka njemu čast, nego me nervira jer je njegov ćale bio neki ''šef'' u AMS u Pančevu. Sa 18 godina ga je gurnuo u sve to i još mu je grad Pančevo kupovao kola kao neki nazovi sponzor. Kršio je prvo jugiće da bi posle krenuo na bolja kola (posle je prestao da krši kola kad mu je Vitro group postao sponzor). Veći deo svojih ''treninga'' je obavljao na ulicama Pančeva, ja da sam tako vozio, uzeli bi mi dozvolu, ali je njemu ćale to sređivao.