Automobilizam

  1. Ja iz njegovih video klipova vidim da umije da pokaže srednjak. Kod nas ima 15 vozača koji dijele prvo mjesto...

    Ne znam čovjeka uživo, pa ne mogu da sudim, ali ne vidim ništa specijalno u njemu, mada kontam da je on proglašen najboljim samo za ovaj mjesec, naće se novi "genije".

  2. Kako je dobra ova Alfa... Bubreg bih dao za jednu.

  3. И шта беше рекоше за овај нови каталог и курце, оће ићи цене половњака горе?

  4. Kod nas će ograničiti na 6 godina, a kod vas mislim da će PDV po katalogu, a ne po cijeni po kojoj su kola plaćena u inostranstvu.

  5. Najverovatnije sutra, najkasnije ovih dana uzimam ovo, šta mislite?
    http://www.polovniautomobili.com/oglas4574195/skoda_fabia_12/

  6. Ne znam jel' ovo bila van ili Fabija sa klot opremom. Ja nikad nju za te pare ne bih kupio (možda da ima klimu, ali teško) ali ako ispunjava tvoje potrebe, ako ti nije ružna, ako je ispravna, ako nije jače udarana i ako kilometraža nije vraćena preko 300 hiljada uzimaj.

  7. Stvar je ovakva. Da imam te pare u kešu, ni ja ne bih, ali se mesec, dva vrtim oko 500-700e i ni evra vise ne mogu da skupim, kako nesto prikupim, na drugo mi ode. Ovo moje govno da prodam ne mogu, a i da mogu, sa 1300-400 opet nista posebno ne moze da se nadje. Onda mi pade na pamet da od sestrine drugarice muž radi sa kolima, prodaje i to, pa svratih da vidim. Ima neke oktavije, pasate i te kurce, i jedino ovo od jefinijih, on vozi vec godinu dana za sebe. Nije van bio. Oce da da za 2400, plus da mu dam sad kolko imam, a ostatak za par meseci, mada cu ja to da isplatim za mesec najkasnije. To mi odgovara, pa cu ja ovo nadam se prodati i uzeti nesto drugo,.

  8. Jebi ga, kontam da ti kola nijesu baš potreba, pa ti se ne žuri sa prodajom i moći ćeš tu Fabiju utopit'.

  9. Dusan Borkovic je ceo zivot u tom sportu, jos od kartinga je prosao sve klase, njegovi imaju piceriju tako mu se ii zvao tim valjda "Picerija Borkovic" jos 96 je on vozio, pa je posle presao na jugice pa posle na jace. Sto se iskustva tice retko ko moze da mu parira, a daleko je tezi put imao od Milosa Pavlovica.Ako ga prokenja da uleti negde ima sve sanse da uspe.
    Ja sam inace isto poceo u kartingu, ali sam tu i ostao zahvaljujuci velikom vizionaru u vidu moga Oca... Ali odvezao sam tri trke, aliako budem kenjao dalje imam utisak da ce mi neko napraviti temu po ugledu na Pezosove price.lolo

  10. I ja se nadam da cu utopiti bar za iste pare, sad mi idealno dodje ovako, kao kredit.

  11. Ako 'oćeš malo je našminkaš estetski da je lakše utopiš (ofarbaš retrovizore, kvake, možda i lajsne ako možeš jeftino) i više ništa ne bih dir'o.

  12. I unutra malo da ga doteram, ovaj stavio neke seljačke navlake, i ono govno oko volana. A može to za retrovizore i kvake.

  13. Ma samo skineš (samo se bojim da će sjedišta biti prljava kad skineš presvlake). Mislim, za koga da ih čuvaš? Za sljedećeg vlasnika?
    Onaj Eskort što sam imao kad sam skinuo presvlake morao sam da perem sjedišta (tj. njihov štof) u mašinu.

  14. I to što kažeš... Onda će biti zanimljivo tražiti nešto do 3000e.
    Naleteh na ovog, svidja mi se http://www.polovniautomobili.com/oglas4548053/renault_megane_15_dci/, al sta vredi..

  15. Купио сам овај часопис "Познати аутомобили", наравно само због модела аутомобила који се добија уз њега, овог пута је то био Форд ГТ. Часопис је голо говно, нема две странице за читање али је аутић сасвим пристојно одрађен. За те паре. 150динара. У следећем броју излази Алфа опаааа

    Хтели су да ставе и голфа ал је много жанру.

  16. Taj 1.5DCI je zajeban zbog pumpe niskog pritiska (fabrička greška). Fino izgleda, osim felni.

  17. Познати аутомобили

    У следећем броју излази Алфа

    Trebali bi da promijene naziv ili kola x)

  18. Vule, pogledaj i Megan 1 ph2, 1.9 dti, malo troši, dobar je, a nije nežan kao dci.