Automobilizam

  1. Benzinac? Ja lično sumnjam u njenu pouzdanost, mada kontam da imaš bogate roditelje, pa ti je svejedno.
    http://www.youtube.com/watch?v=lTPU_GGQYoc

  2. Чини ми се да су њој предњи трапови осетљиви, а због ниског предњег дела често ћеш чешати ивичњаке. Иначе је сасвим солидан ауто.

  3. Još tipično za nju je to što znakovi znaju da poblijede, pa bih ti preporučio da nalijepiš stiker. Znam čo'jeka koji je kupio novu Alfu, valjda lijepio preko table nekakve izolacije tokom ljeta da ne bi crkla. Zajebavala ga je elektronika i trap, a u ovlašćenom servisu su mu drali kožu s leđa. Pazi i da ne naiđeš na krš iz uvoza. Znaš kako Italijani voze i održavaju kola (a i ne može se provjeriti preko kompjutera).
    Inače je lijepo auto.

  4. Benzinac?

    Sumnjam, rekao je da ima 150 ks. 1.9 jtdm je to. 1.9 jts ima 160-170 ks.

  5. Dizel je. Pa pre svega ga lddsm jer je lep auto. Cuo sam ds je nizak, da su skupi servisi. Gledao bi neki kupljen ovde, a servis bi radio samo u ovlascenim servisima. Nego ono pitam zbog onoga sto citam nesto na netu da kao vise je nekima u servisu nego na putu, ne bi ga nesto stedeo ali necu ni da mi stalno bhde u servisu za to ipak nemam para :)

  6. Mislim da ti je bolje rešenje 156 restajling. Čuo sam da su jako dobri (ima ga jedan kolega), mada je njegov 2.4 jtd.

  7. Ma mnogo mi je ruzan 156, gledao sam i akorda od 2008 god ali je mnogo sve su preko 10k€. bmw 3 za te neke pare su one ruzne. Trazio sam subaru legasi ali njih nema u srbiji nesto. Ne znam je l ima nesto tako jos do max 9k€ ?

  8. ДАЧИЈА ЛОГАН НОВА

  9. Pa neko kupi Alfu kupljenu novu od našeg čo'jeka, pa je više u servisu n'o na putu, a imaš neke uvežene što su dosta trajale, zavisi kako se zalomi.
    JTD bi trebalo da je dobar motor, a za ostalo sam čuo samo nekolika iskustva iz prve ruke.

    a servis bi radio samo u ovlascenim servisima.

    Oni su ovlašćeni samo da uzimaju pare.

  10. Ne znam je l ima nesto tako jos do max 9k€ ?

    Jooooooooooj zivoteeee.. :facepalm:

  11. Mazda 6 (2.0 benzinac ako ti ne smeta što troši 12l u gradu), fenomenalan i pouzdan auto, po meni jako lep, brz, ne krade se kao vw, audi, reno.

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bc/2006-2007_Mazda6_sedan.jpg

    http://images.motoring.co.uk/images/car-pictures/mucf-images/500x375/spid1/b6/21/ef/mazda-6-2007-titanium-grey-hatchback-6-kumano-5dr-b621ef8422db930ffbe4845bb00822e6-m2.jpg

    Ili da nađeš BMW E39 u fabričkom stanju.

  12. Ne znam je l ima nesto tako jos do max 9k€ ?

    Da, baš je mali izbor.

  13. Mazda nije losa, bmw generalno su mnogo ruzni svi osim sada ovih novih tako da bi ih izbegao. A za audi A4 onu od 2008 mi malo fali para.
    Znam da ima mnogo automobila za 9k€ ali necu ruzna, hoce neka lepa na oko pa nemam ja 50g da ne gledam kako izgledaju ja imam nepunih 20g. A i ja sam liud sto vas pitama kada vidim da hocete da me ismejavate.....

  14. Kontam da gledaš D segment (možda i C 'oćeš).
    Nešta o C segmentu da ti kažem iz prve ruke:

    Otac mi ima Golfa 6 2.0TDI. Zamjena ulja i filtera, zamijenio je i diskove i ne znam jel' još šta. Komfortlajn je oprema ima sve što ti treba. Meni se sviđa kako izgleda (najbitnije je da ti se kola lično sviđaju) a nacrt'o ga je isti lik koji je nacrt'o i Alfu 156. Gledao je i Sivik, ali on je prilično niži naprijed.

    Dalje, imaš Megana. Ono što sam zapazio na osnovu vožnje vožnje:

    S obzirom na to da ima fabrički nejednake zazore i da mi je samom pojavom ružan, sviđeo mi se. Enterijer mi je lijep, a i veoma je udoban. Sa dizelom od 66KW ide više nego dobro, ali je malo skuplji. Fino i glatko ubrzava, mada je C stub nepregledan, pa bi vjerovatno trebali parking-senzori. Još šta mi se ne sviđa - ogromna ručica mjenjača, jer ne umiju da naprave kratku, a da bude toliko precizna. Sve u svemu, sasvim OK auto za tu cijenu.

    Samo onaj benzinac sa jedno 105-110KS ide ka' da ima 90. Skupi su dosta djelovi i valjda se zbog onih kartica lako krade.

    Još što se tiče novijih kola drug mi ima BMW jedinicu. Jes' da mi se ne sviđa kako nazad izgleda, ali je zadnja vuča (što je dobro).

  15. bmw generalno su mnogo ruzni svi osim sada ovih novih tako da bi ih izbegao

    Jes' da mojim potrebama ne odgovara BMW, ali brate...

    I dan danas izgleda moderno:
    http://www.dodaj.rs/f/3f/Qm/1bCksGQW/800px-bmwe39gotttobi.jpg

    Samo nemoj da ga zasereš sa nekim neonkama, bodi kitovima, "modernim" farbama itd.

  16. 7500 eura, 220 cdi. Na taksiju prelazi i 800 000 km.

    Da pretpostavim, izgleda penzionerski x)

  17. Lepo sam mu ja predložio E39 u fabričkom stanju. Ja sam gledao za sebe jedan 96' godište, doduše 520d, 280 000 km, ali ga ortakov ćale prodaje, kaže da bi ga dao za 2500 eura pošto zna i mene i mog ćaleta već dugo. Al' auto je zaista u perfektnom stanju.

  18. Uuuuuuu ta mecka je ekstra samo sto mi tu mecku cale u dunav bacio. Gledao sam bmw 1 spolja su ok ali su ne znam zasto mnogo bre ruzni, osim ovog novog. Gledao sam taj novi na sajmu bila neka akcija 114i 1.6 benzinac 105ks dosta opreme posto je bila neka akcija za 18k€. Dao bi ja 50% ucesce odmah ali cale nece u kredit zbog mene da ulazi a pogotovo sto nece novi auto da mi da. Ni ovo nije sigurno jos su pregovori u toku.
    A je l ce izdrazati moju voznju ovi sto imaju preko 150k km?

  19. Vozio sam e39 525d ide ko azdaja, spolja je lep ali su unutra ogavni barem po meni. Ja bih nesto lepo mladje od 10godina :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.