Automobilizam

  1. Miki, jebes li sta tamo po inostranstvu? Ozbiljno pitam. Kakva je situacija sa ribama, daju li se?

    Slabo, ne stižem. Radim od ponedeljka (9-17 ali se ostaje i posle da se spremi servis) do subote (9-15) ali mi svake subote dolaze ovi iz migracione službe da me smaraju (kako živim, kako sam se uklopio, kako napredujem sa jezikom i tako). Kenjaju mada i iovako idem kući za 6 meseci. A i kad izađem, neće ove šveđanke ni da pričaju sa strancima. Jedina sa kojom sam blizu je jedna bosanka rođena u Švedskoj. Mada je dobra plavuša, nema razlike neke.

  2. Pale li se na oldtajmere?

  3. E jebem im mater svedsku. Moj drug iz Svedske mi rece da smrde ti svedjani mnogo, je li istina to? A za ribe te bole kurac, nase picke su bolje ionako.

  4. Moj drug iz Svedske mi rece da smrde ti svedjani mnogo, je li istina to?

    Smrde od duvana za žvakanje. Pošto je zabranjeno pušenje onda se zezaju sa tim. Drže u gonjoj usni skoro stalno dok su na poslu. Jednan kolaga širi miris trulog duvana kojeg je iskenjao magarac, otprilike.

  5. Imaju smiješnih riječi i smiješan akcenat. K'o Šiptari.

    http://www.autoportal.rs/vest/taksista-pobedio-sistem_29741.html
    Kod njih se ovo smatra nenormalnim izgleda...

  6. Imaju smiješnih riječi i smiješan akcenat

    Jebem ih u usta blesava. Malo drugačije naglasiš i promeniš smisao. Primer vägg i väg, prvo je zid, a drugo je put. A jako je mala razlika kad izgovaraš.

  7. http://www.autoportal.rs/vest/tuze-porsche-zbog-smrti-pola-vokera_29892.html
    Sljedeća vijest:
    "Srbija tuži BMW zbog ubistva Zorana Đinđića!"

  8. Ne znam jel' u tome iz oglasa bačio kašiku ili mu je to dvojnik. Uglavnom, E32 je.

  9. http://www.vijesti.me/vijesti/kad-pijem-ne-vozim-video-210467
    Kakva je ovo kod nas akcija, može li mi ko reć'? Naduvaš preko 0.3 promila i daju ti limun, k'o što su dijelili limune po Srbiji?

    Kad pomenuh akcije:
    http://www.hyundai.co.rs/Akcije/607/SEPTEMBARSKA-PRODAJNA-AKCIJA.shtml
    Vjerovatno povećana pa smanjena cijena k'o na svaku akciju, ali to nije bitno. Hjundai sa klimom, ABS-om i vazdušnim jastucima. Konačno.

  10. http://www.polovniautomobili.com/oglas4772630/volkswagen_golf_2/
    Kako ga je useljačio, majku li mu. Dođe mi da moga cijenim 3500 eura x)

    Nego, da ko ne prodava kola sa pristojnim klirensom? Ono nije mi žurba, prije neki dan gledah neku Nivu 1.7, al' ne da ispod dvije hiljade. A u dosta dobrom stanju je, osim mjenjača, ali mi ipak prevelika cijena.

  11. Bijah u off road Golfom danas. Blato do stakala, čak se mogu pohvaliti da sam šlep'o Nivu (ne zato što se zaglavila, nego ostala u kvaru, al' svejedno sam je šlep'o van puta). Samo što ću morati neđe zupčasti da zamijenim, bližim se 80 hiljada otkad ga nijesam mijenj'o.

    http://novosti.rs/vesti/naslovna/auto/aktuelno.233.html:492337-Kvarovi-opasni-po-zivot

    ek što je američki gigant „Dženeral motors“ počeo da se oporavlja, bio je prisiljen da prizna da njegova vozila imaju nedostatak sistema paljenja, a sada je utvrđen i nedostatak kod vazdušnih jastuka.

    Prve procene govore o 303 smrtna slučaja zbog te greške, a poziv vlasnicima da se hitno jave u servis zbog utvrđenog tehničkog nedostatka, za proizvođače automobila predstavlja jednu od najlošijih stvari koje im se mogu dogoditi, jer je to redovno praćeno gubitkom ugleda i padom prodaje, što grupacija GM, koja je 2009. godine već morala da objavi stečaj, to sebi ne bi smela da dozvoli.

    U, jebote. Bolje bez jastuka x)

  12. U, jebote. Bolje bez jastuka x)

    100 C4 je proglašen za najbezbedniji auto bez jastuka, mada je imao baš jak ''kavez'' koji je čuvao putnike. Mada me strašno nerviraju vozači 20+ godina starih Opela i Fordova, mahom zarđalih, koji kažu da su njihova kola super bezbedna jer su dugačka. Nemaju pojma o udarnim zonama.

  13. Jebi ga, kad je trulo... Mada, ne sviđa mi se što se sad branici kod ovih novih kola ekstremno lako ulubljuju. Kod mene na dvojku branik pretrpio 100 udara, a totalno ravan. Najposlije me udario pred kapelu jedan Megan i sjebo komplet svoj branik. Al', dobro, vjerovatno bi bilo prijatnije za putnika u Renou, al' ni meni ništa ne bi bilo.

    Nego, gledam nekog džipčića da kupim. Samo da mi lik što mi je dužan isplati neke pare, evo već mu tri dana prijetim. Danas sam jedva proš'o da ne zakačim, još prazna kola bila (jedino ja u njima). A i voda i ostali vozači koji uglavnom voze Land Rovere nagrdiše put. Ugovorio sam prodaju onoga 2.8 Audijevog motora, pa ide 3.7.

  14. Jesi gledao onu ekipu tipa Samuraj, Vitara, stariji Pajero? Ne znam kol'ke su cene kod vas.

  15. Pa, šta mu znam, Niva mi je za sad glavni favorit. Kontam da ću prelazit' 5 hiljada godišnje sa tim. Čini mi se da put neće da povaljaju (osim ako ne kupim ja valjak), a i uništili bi ga vjerovatno brzo.
    Samuraj mi se čini mali, Vitara kaže Skočko da je tijesna, Pajero mislim da za te pare nema da valja.
    Trebao bih neki Isuzu da pogledam ovih dana...

  16. A Frontera za te pare... Ne fali joj ništa šta se vidi sa slika, ali je veoma moguće da je trula šasija za te pare. A i Skočimiš nema visoko mišljenje o njoj.
    Kiju (a i reka' bih da je više k'o SUV) ne bih komentarisao.
    Čiroki je brutalan, stvarno vrhunska ponuda. Trebao bih ga dobro provjerit'. Samo, sa registracijom premašuje cijenu.
    A Golf, pa ja bih moga' nabaviti dvojku, podići i nabaciti bul-barove. Ali to nije fabrički Country i time je prilična seljanija.

  17. Video sam i par starijih čirokija, ali su svi 4.0. Jedino ako imaš neku šemu da ubaciš dizel motor.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.