Automobilizam

  1. nasmijah se pa reko da podijelim sa vama
    http://i.imgur.com/Rw62j.jpg

  2. Vule ako 'oćeš limuzinu uzmi e39, ako 'oćeš hečbek neki A3 (sa troje vrata) ili Leon. Ako ti je to staro imaš ovakvih čuda:
    http://www.polovniautomobili.com/oglas4823312/lada_kalina_14_16v_kao_nova/

  3. Nemoj dizela e39 jbt.

  4. Brate, benzinca nema šanse da skine ispod 12-13l u gradu, a i oni restajling su svi 2.2 pa je registracija 50 000 dinara. Zato sam mu i preporučio da pogleda i e46 jer ima i 316 i 318i pa je jeftinija i registracija, a i manja je potrošnja. U principu bi mu lepo legao i audi a4 1.9 tdi neki zbog potrošnje i registracije.

  5. sa sve ulaganjima. mada bih mogao vremenom da izdvojim i za ulaganje neko.
    razmisljao sam o bmw 320, a gledah i ima li kakav a6 2.5 u solidnom stanju, to mi je jedan od omiljenih

  6. Nemoj brate 2.5 tdi, pa još automatik nikako. 2.5 jedino od 150ks i sa 6 brzina manuelnim menjačem. Pogledaj i neki 1.9 tdi 130 ks, ima ih za te pare.

  7. pa dobro, nije kubikaza tolko bitna, samo se nadam da ima neki pristojan za te pare.
    u obzir dolazi i pasat, i on mi se svidja

  8. E jebiga, pitanje je za sve njih kako su voženi i koliko su zaista prešli.

  9. Pasat za te pare 1.8T mislim da bi jedino moga' da valja, mada troši u gradu bar 50% više od dizelaša. Inače, super je auto. Samo pazi na ramena.
    Kako služi Eskort?

  10. Dobar auto mada ima nekih mana, već smo jednom diskutovali o njemu.

  11. Što ne'š benzinca?

  12. Moj burazer je uzeo e46 318i karavan za 3500 eura u ekstra stanju, a i troši relatino malo kad se pazi kako se vozi.

  13. Generalno, ako čovjek ne prelazi preko 15 hiljada godišnje kontam da mu se isplati benzinac, mada BMW-ovi dizeli nijesu nešto skuplji.

  14. Bmw e39 2.2 motor ne postoji. Dva 3 možda :)
    Pasata imaš 5+ dizela za te pare koji kurac benzinac, spale su cene nije 2002 godina.
    Ima ih već od 3400 k evra.

  15. Kod nas u CG su izgleda mnogo jače cijene. Da valja 5.5 ispod 4000 ne znam (sa spušćanjem cijene)... Moj rođak kad je skoro kupov'o Golfa dvojku dizela atmosferca do 1000 eura (gleda one od 1200, pa se nada da će spuštit') nije moga' da nađe bez ulaganja (ne ulaganja sitnica, nego ulaganja da pređe tehnički), pa na kraju kupio benzinca lolo. Mada su kod nas karavani dosta jeftiniji, jer svak prije kupuje limuzinu, osim onaj kome treba mazga.

    A ova slika, sve što više gledam, koliko suludo zvučalo, ja ovome za parkiranje ništa rek'o ne bih. Čini mi se da ne smeta nikom, a "rampe" pomažu invalidima. Bio je zakon da možeš parkirat' na trotoar ako je, ako se dobro sjećam, metar ipo od zida udaljeno auto. Šteta ukinuše.

    EDIT:
    I karavana je rizik kupit'.
    Ili ga je vozio zanatlija ili fini gospodin plave kose češljane u stranu sa cvikama i kariranim sakoom, dimenzija 1.8m/70kg, što vozi ženu subotom u kupovinu i nosi joj kese, a omiljeno slovo mu je ono između o i u. Ne zna se šta je gore.

  16. Gtd, ja sam dobijao pasata 1.8 t glavu za glavu za moj auto koji je stariji des godina fazon. Nasisao sam ga kurcem. To su inače perfektni motori taj 1.8 t Vagenov, milion isteravaju kilometara benznci ali ga ne možeš napojiti jednostavno. Troše kao Zilovi.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.