Automobilizam

  1. videcu jos, mada mislim da ce 320 biti.

  2. Skromniji je od e39 dosta. jbg vidi ti to sam šta i kako. Najvažnije je da nađeš dobrog. A ukusi su različiti, reče mačka i pojede svoje govno :)
    I da nije dizel normalno lolo

  3. I da nije dizel normalno lolo

    Dabome, inače mu se ugradnja plina neće uopšte isplatiti. :3

  4. Nikad nisam bio fan Rovera, ali moji trebaju da uzmu jedan 75 jer nam ispala neka fina kombinacija i tako ti ja pocnem da se interesujem za te 75-ice, da guglam slike, citam o iskustvima i to i sve vise mi se svidjaju. Enterijer je perfektan, kao da se vozis u autu od 100K evra, majke mi. Gledao sam tog sto treba da da uzmu,ocuvan, lep, malo jebe sto je zelen, vise mi se svidja crn ili plav, no dobro. Ali ovaj kad sam video jbt :

    http://www.polovniautomobili.com/oglas4971604/rover_75_20_cdti_izvanredan/

    Jebes mi mater pa ja bih pre ovo uzeo nego ovaj 320 sto je Vule predlagao. Auto izgleda pre-je-be-no! Nemojte pogresno da me shvatite, ja obozavam BMW, narocito trojke, ali mi mnogo lep pvaj Rover. Mozda je to trip sad zbog ove situacije, sta znam...

    EDIT: E da, ovaj ,,nas" ima 2.0 BMW dizel motor,a vozio sam se u jednom takvom Roveru sa istim tim motorom,doduse onaj bio automatik...jede asfalt.

  5. Ne znam za Rovera, nit' ih ima 'vamo, nit' sam se susreto snjima, ali BMW je oličenje onoga što Vule traži - momačkog auta.

    Za Pasata, pa šta mu znam, ne bi trebalo preko 15 litara normalne vožnje (ima 10 litara fore da sustigne mečku lolo). Da se pohvalim da su mi ključ za ključ nudili Klija dvojku za Golfa dvojku. Nego, šta mu znam, em benzinac bio, em mene ružno žensko auto, em moraš stavljat nosač na krov da bi ulazio i izlazio iz njega.

    I da nije dizel normalno

    Ni karavan.

  6. gtd kakav je to auto Seat Leon novi?

  7. Pripazi se tih Rovera, jeftini su jer je 2005. godine MG Rover Group otišao u stečaj. Znam da mi ljudi pričaju, nema više fabrike za njih, dijelovi skupi ili ih nema. Ne znam ništa tačno, ali se raspitaj, znam da nešto nije dobro vezano za njih, jer da je sve OK, svi bi ih kupovali ;)

    Evo, ima i na Vikipediji:

    http://hr.wikipedia.org/wiki/Rover_75

  8. Uvoze ih iz Britanije pa idu u djelove. Tamo ih ima koliko 'oćeš.

    @BezDeranjaMolim
    Ovaj?
    http://zeroto60mph.com/wp-content/uploads/2013/08/03-2013-seat-leon-paris-1348750511.jpg
    Ima odlične motore, a za ostalo ne znam.

  9. jes dobar ovaj rover, sto jes jes. ovu kintu mozda ubodem i ranije, treba da odem da pogledam onog bmw-a u ponedeljak.
    mada, ja pogledam a6 i u dilemi sam... samo mi
    glomazan mnogo, a mnogo dobro izgleda

  10. Кацам ја куповао, где год сам се распитао добио сам одговор да је дизел на е46 јако скуп и кад крене да се квари нема ти спавања и да си најебао, бар ови до 2002. Узео сам 316и, екстра ме служи и максимално је једноставан како каже мајстор, лаган за одржавање. Нема шта да се поквари.

  11. 2.5 tdi ti je isto dosta skup za održavanje (kao i svaki šestak). Kažem ti isto kao i drugi, e46 316, 318, milina od motora, što kaže enemi, nema šta (skupo) da se pokvari. A i sigurno su manje prešli nego dizeli. Većina skupih popravki ti dolazi na dizelu na tih nekih 300 000 km koliko većina njih ima na satu (a možda i više).

    Edit: gledam komšija što je kupio skoro e46 323 ci, crni, jebački izgleda, 2000-to godište i ispod 4k eura je bio.

  12. Fin je Audi ako možeš da ga održavaš. Isto su mu malo ramena problem.

  13. 316 je slab motor za šasiju e36. To da bi vozio normalno moraš da teraš pun gas non stop, potrošnja mu je veća od 318 za 2,3 litra bilo čega garantovano, provereno.

    gledam komšija što je kupio skoro e46 323 ci, crni, jebački izgleda, 2000-to godište i ispod 4k eura je bio.

    Ovaj auto jebe kurcem u pičku.

  14. i ja kontam da kupim od buraza audi a4, 1.9 tdi, sivi, more ići 200

  15. Kupuj, nek ti je sa srećom.

  16. Jel će moći da se uveze iz Nemačke a4 ili neki drugi dizel 2001 ili 2002 godište?

  17. SAMO PREKO MENE MRTVOG!!!!!!!!

  18. Mislim da može. Zapravo skoro sam siguran.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.