Automobilizam

  1. Bohore ne moze. Drugacija je boja iznad tockova, kad smo radili limariju pozadi svetliju boju imao majstor, a i na haubi ima tackice ko suga sto smo gitom radili posto pocele kao tackice rdje da se pojavljuju.

  2. čto me kuliraš sašo?!?! :''''((((

  3. Hahaha bemte usta :*
    A ne, stvarno el znas?

  4. Ne znam, sačekaj GTD-a, on sa time radi, pa će garant znati :*

  5. Glasurit ti je najbolji, ali je on 750 gr bio 8000 dinara prošle godine kad je moj ćale sređivao službenu oktaviju.

  6. Pa ako nije oštećen lak nego samo boja izgubila sjaj nemaš ga rašta lakirati, nego ispoliraj. Što se tiče lakova, ako odlučiš da lakiraš, znaj da važi pravilo koliko para toliko i muzike. Imaš dobre Standox, Glasurit. Imaš i jeftiniji PPG (fin odnos uloženo-dobijeno, ali iza ovih). Neke jeftinije tipa MaxMayer. Majstora po preporuci.
    Ja bih ga iskreno prvo ispolir'o. Eventualno ofarbao rubove.

  7. http://www.vrelegume.rs/vesti/gradski-prevoz-buducnosti-aktuelno/

    Gradski prevoz budućnosti? Meni djeluju previše mali za autobus.

  8. u gradovima, individualna prevozna sredstva veca od bicikle i nemaju smisla. umesto sto se ulaze u puteve parkinge i ostale kurce, bolje je uloziti u dobar i tacan gradski prevoz, metro i ostale stvari, a automobile jednostavno isterati na selo i u ostala ruralna mesta gde im je i mesto.

  9. u svajcarskoj imas siroku stazu za bus, stazu za bicikle i ono sto ostane je jedna traka za automobile. autobusi kad naidju imaju dugme da semaforima zatvore automobile dok ne prodju, biciklisti maltene uvek imaju prednost, pa ako si idiot da i nakon svega ovog putujes kolima duze nego biciklom ili mnooogo duze nego javnim prevozom, izvoli.

  10. ima budala i dalje, doduse :)

  11. Ođe je kod nas gradski uglavnom u sklopu prigradskog prevoza (u Nikšiću). Ono, ne prolazi svuđe, a sad su im i zabranili da staju po gradu. Ja idem kolima, mada ima dosta i biciklista dok ne pa'ne kiša. Ne znam kako je stanje sa gradskim prevozom u Podgorici. Uglavnom, idem svuđe što se tiče bivših Jugoslovenskih zemalja (a i nekih okolnih gradova) svojim autom. Znaju nekad biti gužve, al' jebi ga. Inače, nevezano za ovo, najveće što sam gled'o su bile u Kairu.
    Jel' u Švajcarskoj popularan BMW C1?

  12. vido sam par, nije nesto popularan.

    u petak ovde u firmi organizovali probnu voznju za ovaj auto, pa sam i ja provozao malo, nekih 20ak min:
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/17/BMW_i3_%E2%80%93_Frontansicht,_14._September_2013,_Frankfurt.jpg

    elektricni BMW.
    da ti znas koliko ovo cudo snazno ubrzanje ima, odma bi promenio misljenje o elektricnim automobilima. nisam smeo da pritisnem do kraja, nigde nisam imao tolko slobodnog prostora ispred sebe doduse, ali sam par puta nagazio, i kao baaas jaki sportski automobili reaguje, mnogo brze nego sto bi ocekivao. isto je i vrlo zanimljivo za upravljanje posto mu teziste jako nisko. ruzno je doduse, to jebi ga, ali popravice se i to.
    a ima gepek i napred i nazad :)

    mislio sam, a sad sam potpuno siguran, elektricni automobili ce najuriti benzince u istoriju. jednostavno su superiorni kako god da pogledas

  13. a nije ni malo, 170 konja imas onog momenta kad pipnes papucicu, nije ni cudo...

    mogu samo da zamislim kako je sa teslom.

  14. Fino ubrzava sigurno, to stoji, ali mu je maksimalna brzina 150km/h? Jel' samo električni motor ima?
    A i mogu sastavit' 2 put da odem do posla i da se vratim. Poslije toga dugo punjenje... Jedino je dobro što bih onaj sat za struju mog'o da obradim lolo

  15. kazu da tera oko 200km sa punjenjem. naravno ako ne vozis ko budala.

    evo, da ne bude da lazem da sam vozio:
    http://lh6.googleusercontent.com/-L4BsUYnm8kQ/U7a6VOJSv0I/AAAAAAAABnM/guR6K81dZTU/w1012-h749-no/IMG_20140704_161723.jpg

    slazem se da je ovaj bmw napravljen kao da samo hoce da produbljuje stereotipe za elektricne automobile, po izgledu, ali popravice se i to i trajanje baterija za 4-5 god.

  16. Znači dvaput do posla i od posla i malo po gradu. Ne djeluje toliko loše unutra. Nema pepeljaru?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.