Automobilizam

  1. Čitav život vozim na zadnjoj

    Ovde je ključ jbg. Da vidiš da si ceo život prednju vozio pa sedneš u zadnju.

  2. Ono ima razlike (kočenje nizbrdo, kad ti bježi zadnji kraj itd.), ali nije vožnja sa zadnjom vučom nuklearna fizika. To za gume, jebi ga, Mercedesa nijesam ni vozio po snijegu (a i odvalio bih pola auta), nego Golfa, pa sam ljetnje iz Širokoga Brijega čitave godine vozio.

  3. Normalno da nije ne znam što kapirate da je Špansko selo, da ima razlike ima jbg.

  4. Ma najbolje je bilo kad je moj burazer seo iz jugića pravo u omegu b 2.5i od 170ks i to po zimi (sneg na putu, a ispod snega led) da je vozi, a početnik je bio, tipa 3 meseca je imao dozvolu. Msm da je zadnja vuča ''problem'' samo u takvim situacijama, pošto se i pri najlakšem skretanju zanosila, mada se u takvim uslovima svaki auto zanosi.

  5. Jebi ga, čovjek se navikne vremenom. Uglavnom, po snijegu manje iskusan vozač nek uzme sve 4 zimske uže i deblje (mada bi danas trebalo da manje iskusan vozač to radi bilo koju vuču da vozi), eventualno optereti nazad i piči. Dobra guma valja za klizavo (recimo prva kiša poslije dugog vremena), bila zimska ili ljetnja. Naravno, sve ide sa iskustvom i vjerovatno će čovjek napravit piruetu dok ne navikne. Jebi ga, niko se nie naučnik rodijo.
    I ono o čemu smo pričali ranije, da se nizbrdo ne koči motorom, da se ne paniči ako zadnji kraj proklizava, nego namota kontra i doda gas itd.

    Jebi ga, kako će naučit' ako ne proba.

  6. Није ту проблем толико задња вуча колико снага. Повуче те гас, снага, идеш 120 не осећаш и онда курац, ниси ни свестан да не можеш да закочиш. Ал објасни ти то клинчадији.

  7. Pa to, nije problem u BMW-u, problem je u mozgu vozača. I Juga može goniti stotku i sjebati se. Samo što je u BMW-u zajebanije, jer može ubiti još nekoga.

  8. Ne mogu naći taj podatak, ali msilim da je taj 2.5 v6 170ks isto bmw-ov motor, onaj što ide u 523i.

  9. Zbilja, može li se sad po novome atestirat' kuka što se ne skida? I dobijam li danas samim atestom treću tablicu (ona za prikolice do 750kg)?

  10. U Srbiji može, a kod vas ne znam. Btw, jel vam je prikolica vezana za b kategoriju ili za c?

  11. Kod nas srali nešta da je euro kuka obavezna, ne znam jel' zaživjelo. Imaš BE za prikolicu.

  12. Znam to, nego, ja imam položeno za b, ali nemam be nego se to dobija kad položiš c. Kad sam u Švedskoj menjao dozvolu, dobio sam i be jer se kod njih to dobija uz b. Btw za prikolicu ti ovde treba posebna saobraćajna dozvola.

  13. Ođe kad položiš za B mo'š i prikolicu. Sve zavisi šta ti ukucaju, jebi ga.

  14. Novi model ovoga?
    http://www.automagazin.rs/vesti/15062/novi-smart-stize-za-nekoliko-dana-prvi-video

    Izgleda će Forfour biti razvučeni Fortwo. Ka' što 'oće Fijat da razvučenom fićom zamijeni Punta.
    Paninaro, javi kad kupiš Smarta.

  15. Momci, koliko se krece cena auto laka?
    Preporucite neki povoljan, ne mora da je vrhunski neki, a ni da je krs.

  16. Ne znam tačno sinovac, do skoro je set metalik boje i laka čini mi se bio 52 evra. 2 ipo seta do 3 za kola prosečna. Nađi se tu negde, oduzmi boju lolo

  17. Ma ne treba mi metalik, treba mi samo da osvezim. Boja izbledela na suncu.

  18. Poliraj jebo te patak

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.