Automobilizam

1. Brate ovo je DIJANA. KAKVA CRNA CINTRONETA. haha

2. Jel moguce da se u autu i oko njega nakon voznje osjeti miris benzina, msm moguce je jer sam osjetio, ali sto to majku mu? Onako dobrano se osjeti, a ne curi jer se kazaljka nije pomjerala nikako.

3. U starije Nive se mora osjećati, jer imaju fabrički šupalj rezervoar. Pošto ti nemaš, prvojeri crijeva koja dovode gorivo. Da sam na tvom mjestu, poslije ovoga bih se kotaris'o Punta xD

4. Ma i ja bih sutra odmah da mogu sta bolje nabosti, ali necu da uzimam nesto puno starije niti mi je golf opcija... Nemam ni finansijsku podrsku da doplatim za bolje. Vidjecemo sta ce biti jebo li ga pas.

5. Do koliko para? Imaš ti odlično očuvanih kola, mada starijih. Ako uzimaš auto, gledaj stanje. Evo, recimo, gledaš Punto 2001 npr. i naletiš na jednoga '98, koji je u boljem stanju 100X nego ovaj iz 2001. Koje klase ti auto treba?

6. Isao sad gledati, dosta smrdi. Kad sam bio na selu preko vikenda zapeo sam na neki kamen pa sam mozda malo naceo rezervoar. Moracu sad ici nesto podbaciti da vidim jel kaplje. Ma znas kako, ja fiata ne mogu za vise od 3000 KM kad mu sredim ove sve sitnice. On nije puno presao i super je ocuvan, ali ipak ima tih momenata. Treba on na veliki servis. Treba mi nesto pouzdano sto ce me prevesti od tacke A do tacke B i da nije previse malo i usko i da ima prostora. Ne mora biti puno, ali da ima. Ali to je sad sve atomska fizika jer je nemoguce tako da o tome ni ne razm. Probacu sredjivati ovo...

7. Nedaj bože da se izliva đe u motoru, dovoljno je da dofati jedna kap goriva na vruć dio i ode u pičku materinu auto.

Ne znam za tvoje gabarite, ali meni je tijesno sve ispod Golfa. Ako imaš manje od 1.9m, pogledaj i Pola. I Audi 80 ako možeš naći kakav. Jebem mu mater, svaki dan sa Puntom po kvar x)

8. Ovako.
    Ocu da kupim Osram Cold Blue sijalice.
    Kakve su? Je l' traju dosta ili onako, prosecno?

I sad da mi objasni neko.
    Koja je razlika izmedju H4 i H7?

EDIT: Ili ako neko ima da mi preporuci neke sijalice koje svetle onako belu svetlost, fino.
    Nesto kao xenon.

9. Ladno nije Dijana, moja greška. :(

10. Polo sa 4 vrata i nije los, a Audi 80 uglavnom previse star.

Sad sam podmetnuo novina ispod pa ce da vidimo ujutru kakva je situacija. Motor je kompletan suv, sve okolo je suvo, nigdje nema packe. Na jednom mjestu pusta malo ulja i to je definitivno ulje, za to znam. Moracu sutra odnijeti bolje svijetlo i dignuti ga pa pregledati detaljno, a onda poslije moram traziti nekog majstora da mi sve to pregleda pa da znam na cemu sam... Moram dosuti ulja u motor, ostalo sve ima dovoljno ulja. U desnu krivinu mi lupa desni tocak, kineticki mozda otisao... Jebo majku otkad sam ga ja poceo voziti kao da ga grom puce...

11. Za sta mu je ova poluga iznad mjenjaca? Kontam da je ovom vracan sat vec 3 puta. Kao sto GTD juce rece za svog lolo...

12. Ocu da kupim Osram Cold Blue sijalice.
    Kakve su? Je l' traju dosta ili onako, prosecno?

Мсм да су исте ко и сваки курац од сијалица, чини ми се да сам их имао неко време, или сам имао нешто Осрам... Неам појма.

EDIT: Ili ako neko ima da mi preporuci neke sijalice koje svetle onako belu svetlost, fino.
    Nesto kao xenon.

Мислим да баш мораш да имаш ксенон за то. Или стави неонке, хњо хњо хњо

13. Poluga za invalide.

14. Хахахаха Кизо, колко сам се савијо на твој пост док нисам провалио да си озбиљан. Додуше и даље ми смешно.

15. Kažu da je kontekst važan. Al ne znam šta je to

16. ahahhaa reko ti da si invalid ahaha al običan ne voždovački ahahaha

17. АЈАКСЕ ТРИВИЈАЛАН СИ И СВЕ СИ КОНТЕКСТЕ ИЗОМАШИВАО

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.