Automobilizam

1. makar nisam invalid opaa

2. Sale d snajperist
    Ovako.
    Ocu da kupim Osram Cold Blue sijalice.
    Kakve su? Je l' traju dosta ili onako, prosecno?

I sad da mi objasni neko.
    Koja je razlika izmedju H4 i H7?

EDIT: Ili ako neko ima da mi preporuci neke sijalice koje svetle onako belu svetlost, fino.
    Nesto kao xenon.

Osram kul je jedina imitacija ksenona za koju znam, a i nije neka.

Ako imaš H4 na kedata, stavi H4, jer sa H7 ćeš igubiti dugo svjetlo.

Što se Golfa trojke tiče, ne znam koliko auto treba da pređe da izgleda onako jadno. Ne bih nikad kupio automatik, a pogotovo ne onoliko star.

3. Šta bi meni preporučio do 2000?
    Ili 1500 a 500 za sredjivanje?
    Našao sam neku Alfu 147, 2002 1500, solidno izgleda al Alfe su kurac uglavnom.
    Bilo bi lepo da je autić dizel, da malo troši a da opet nije starije od 15 godina.

4. GOLFA DVOIKU; reče GTD, dok vaskoliko bosanstvo potvrdno i iskusno klimnu glavom.

5. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a2/Audi_80_B4_front_20071206.jpg

EDIT:

kizo
    GOLFA DVOIKU; reče GTD, dok vaskoliko bosanstvo potvrdno i iskusno klimnu glavom.

Sigurno bih to reka' da nema ograničenje za godište x)

6. Ev prodaću vam ja moju Vitaricu, 3500€, fiksno.

7. I bićeš master šaban.

8. Dobar je to džip, a i lijep.
    Jednog dana ću kupiti novu Fiestu i jednog roba, koji će da me centrira da bih sjeo u nju.

9. Imam Golfa dvojku, koji će mi kurac dva :)
    Šta misliš o Kliićima i 206icama majstore?

10. Joj GTD što sam vozio 607, 2.2, 2001, kožna sedišta, prodaje ga za 2500 eura.
    Jebem mu registraciju, znaš kakav auto

11. izgreban je malo i razbijeno mu staklo al je do jaja

12. 206 mi ne liči na auto, nego na činčilu x)

Klio je dosta fin. Vidi kakvo mu je ogibljenje i elektronika.
    Vozio sam se Kliom jedno 50km, naginje se u krivinima, ka' Niva. Tijesan je unutra, ima mali gepek, ali je pouzdan, tih i prilično udoban (mada je svako auto udobno poslije dvojke, lolo).

13. 607 ima prilično lošu elektroniku, a kod vas ima porez na luksuz, pa je i registracija skupa. Za 2500 je vrhunski.

14. Kolika mu je registracija znaš li?
    Možda kenja ali mi reče da mu treba 300 evra da sredi to zadnje staklo i podizače, plus farbanje, felne su ogromne al izgrebane u pičku materinu.
    Al što je dobar za vožnju

15. U Crnoj Gori (bez poreza na luksuz) registracija bi bila skoro 400 eura.

Moguće da treba 300 eura, mada ja staklo ne bih dir'o ako ne pušta vodu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.