Automobilizam

1. Pazite ovako, Krajsler je ,,najkrimi" po mom misljenju, a Audi i Mecka preturaju 300 km/h k'o iz picke, svaki od ta tri ima podosta prednosti,a meni se 300C vise svidja u karavan verziji nego obican...

2. Zato sgo su pokusali da kopiraju opel lolo

Si gledo top gear taj?

3. E, jbg ovde sam samo karavane viđao. Jedino sam u Malmeu našao sedana, a i taj je bio 2.3t.

4. Jsleste krimi je ako os da prevozis leseve a da ne posumnjajj

5. Moj drug ima 'vaki 2.5 TDI automatik.

http://db2.stb.s-msn.com/i/EC/C6B0798FFF688CB57DD87AA0834EB3.jpg

Taj auto nestvarno ide. Lepi u sediste i mnogo se lepo ponasa po krivinama,a i kad je malo nizi,zatamnjen i neka tamnija boja,izgleda bolesno dobro...

6. Volvo V70R 2.5T 296 ks.

Ne svidja mi se njuska ic.

7. Meni lično su karavani za dva tipa ljudi:
    1. Zanatlija
    2. Fini gospodin plave kose češljane u stranu sa cvikama, kariranim sakoom i bež pantalonama, dimenzija 1.8m/70kg, što vozi ženu subotom u kupovinu i nosi joj kese, a omiljeno slovo mu je ono između o i u.

8. Pa realno, ni ja nikad ne bih kupio karavan, no samo kazem da ima lepih i da kad bi mi neko nudio,sigurno ne bih odbio. :D

9. Puši kurac, nemaš pojma o kolima. :)

10. Meni do jaja taj retro luk..
    Msm ideja za to..

11. Sindjelic88
    Pa realno, ni ja nikad ne bih kupio karavan, no samo kazem da ima lepih i da kad bi mi neko nudio,sigurno ne bih odbio. :D

Jebi ga, da mi ne treba karavan a da mi neko nudi za smiješne pare vjerovatno bih ga uzeo, ali se ne bi dugo zadržao kod mene.

Evo gore navedenog drugog tipa ljudi lolo
    http://www.dodaj.rs/f/1r/h5/1Ww6DMiz/drugi-tip-ljudi-koji-voz.png

12. Ovo treba da se kaznjava.Ruke bih mu odseko.

13. Ferari.
    Karavan.
    STA URADISE LJUDI JEBEMTI LEBA RUZNOG

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.