Пунто има онај сити мод серва, да видите тад са којом лакоћом се окреће волан јбт. Ко у празно да вртиш
I na Stilu ima siti mod, al' je najjače bilo kad mom drugu riknuo taster za to. Moraš pola unutrašnjosti da razjebeš da stigneš do tog releja što je crko.
Posledica ovoga je da su za vlasnike Tesle u SAD mesečni troškovi za struju veći za 26 dolara nego što se ranije mislilo. Ipak, nije sve tako „crno“ jer u poređenju sa prosečnim automobilom sa SUS motorom, ušteda iznosi 334 dolara kada se mesečno pređe oko 4.000 km.
ova vest je sa "novinarskim" senzacionalistickim naslovom. uuu, racun za struju veci 26 dolara nego sto se mislilio. ako prelazis kolko amerikanci prelaze to nije nista od mesecnih troskova za struju koliko se potrosi ili benzin koliko se potrosi, i to u americi.
elektricni automobili ce te mnogo, mnogo manje kostati od benzinskih da rade i da se napajaju i tu je kraj.
muka im samo sto su jos uvek papreni i sto jos nema dovoljno stanica za punjenje po evropi (mada, evo po cirihu se povecavaju, npr kod mene u firmi, ako kupis elektricno imas besplatan parking i punjenje - nije malo, ako se zna da je parking 140fr mesecno ovako).
mada, evo po cirihu se povecavaju, npr kod mene u firmi, ako kupis elektricno imas besplatan parking i punjenje - nije malo, ako se zna da je parking 140fr mesecno ovako
Davaju benificije, fino zvuči. Al' da je 140 franaka mjesečni parking ja bih parkirao iza drveta ili bandere da me ne odnese pauk lolo
Davaju benificije, fino zvuči. Al' da je 140 franaka mjesečni parking ja bih parkirao iza drveta ili bandere da me ne odnese pauk lolo
ovde tablice idu sa vozacem a ne sa autom, to je tvoj licni broj i ne menja se. automobile nikad ne nose, osim ako direktno ne smetaju nekome, samo ti posalju racun kuci da platis. ako ne platis ides na nacionalnu listu duznika, i mozes da se jebes, postajes zavezan finansijski za bilo sta dok ne platis, a posle ti ostaje mrlja pa te jebu gde stignu.
a ovo za parking, zavisi gde. u firmi u cirihu je 140. ovde u istrazivackom centru, u sumi je 20.
resili su da isteraju automobile iz grada kolko god je moguce. buka uglavnom, a ima alternative za prevoz
to ti je sa "uredjenim" sistemom. o mnogo tome ne moras da vodis racuna, i imas poverenje u drustvo da ce da ti pomogne za ovo ili ono, da neces da zaglavis egzistencijalno i sa kreditom i sa bilo cim, da nema prevare i izivljavanja mocnih.
ali, nema jebanja sa sistemom i drustvom. pisaj uz vetar i od mangupa brzo postajes beskucnik.
idi bre, ovde kad napravis nesto mnogo van normalnog, tipa ono sto se pod nas racuna u nasilnu voznju, ne salju te u zatvor nego u ludnicu, da vide sta nije u redu sa tobom :)
idi bre, ovde kad napravis nesto mnogo van normalnog, tipa ono sto se pod nas racuna u nasilnu voznju, ne salju te u zatvor nego u ludnicu, da vide sta nije u redu sa tobom :)
Jebi ga, navikli ljudi valjda da se pridržavaju ograničenja. Ja kad je poč'o ZOBS potpisah Golfa kad se uključivah u kolonu. Kad su me zaustavili zbog nasilničke vožnje rek'o sam da sam prokliz'o pri kočenju.
Jebi ga, navikli ljudi valjda da se pridržavaju ograničenja. Ja kad je poč'o ZOBS potpisah Golfa kad se uključivah u kolonu. Kad su me zaustavili zbog nasilničke vožnje rek'o sam da sam prokliz'o pri kočenju.
e ovde bi za to dobio voznju do stanice verovatno :)
drze se ogranicenja, ali generalno nisu nerazumna kao kod nas, kad nekad vidis po pravcu ravan put, nigde nista, stavili 40 eto da zajebavaju. otprilike, brze od ogranicenja i nema nekog smisla ovde, vec je na granici opasnog.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Па овај мадафакер је ладно преживео! Бар тако пише доле на крају поста.
Једино је лакши волан од мазде 323 имао лансер, застрашујуће лако се окретао. :Д
Pa jebo volan kad ne moras da upres :D
Јебо волан кад се с времена на време запиташ:
ИЗ ДИС ШИТ ИВЕН АТАЧТ ТУ Д ВИЛС?
Пунто има онај сити мод серва, да видите тад са којом лакоћом се окреће волан јбт. Ко у празно да вртиш.
I na Stilu ima siti mod, al' je najjače bilo kad mom drugu riknuo taster za to. Moraš pola unutrašnjosti da razjebeš da stigneš do tog releja što je crko.
Јебо волан кад се с времена на време запиташ:
ИЗ ДИС ШИТ ИВЕН АТАЧТ ТУ Д ВИЛС?
Tačno tako. Tako bješe na Puntu mi onom službenom dok se nije pokvario.
Ada, ko ne umije da vrti volan ne treba ni da vozi. Ni novo auto da naručujem ne bi moralo imati servo. Tj. samo bi bilo poželjno klimu i kožu lolo
Mjenjač mi je lagan, prva ugradnja, samo sam ulje dosip'o. Precizne VW ima mjenjače, posebno kad se u obzir uzme dužina ručice.
Pa tebi se čitavo auto raskantalo lolo
http://www.vrelegume.rs/vesti1/tesla-trosi-vise-nego-sto-se-mislilo-zanimljivosti/
Zbilja, mislim da sretoh Kera. Jedan čovjek mi nudio Acenta za Pasat lolo
Баш сам пре неки дан возио ујаковог Голфа, требало ми је да се навикнем да није у сваком ауту прва брзина у Сомбору а друга у Санџаку лолололол
ova vest je sa "novinarskim" senzacionalistickim naslovom. uuu, racun za struju veci 26 dolara nego sto se mislilio. ako prelazis kolko amerikanci prelaze to nije nista od mesecnih troskova za struju koliko se potrosi ili benzin koliko se potrosi, i to u americi.
elektricni automobili ce te mnogo, mnogo manje kostati od benzinskih da rade i da se napajaju i tu je kraj.
muka im samo sto su jos uvek papreni i sto jos nema dovoljno stanica za punjenje po evropi (mada, evo po cirihu se povecavaju, npr kod mene u firmi, ako kupis elektricno imas besplatan parking i punjenje - nije malo, ako se zna da je parking 140fr mesecno ovako).
Definiši Jankoviću, prvi put čujem za izraz.
Kad smo kod mjenjača Tavria ima zajeban. Mislim da bi treća do četvrte ono lolo
ovde tablice idu sa vozacem a ne sa autom, to je tvoj licni broj i ne menja se. automobile nikad ne nose, osim ako direktno ne smetaju nekome, samo ti posalju racun kuci da platis. ako ne platis ides na nacionalnu listu duznika, i mozes da se jebes, postajes zavezan finansijski za bilo sta dok ne platis, a posle ti ostaje mrlja pa te jebu gde stignu.
a ovo za parking, zavisi gde. u firmi u cirihu je 140. ovde u istrazivackom centru, u sumi je 20.
resili su da isteraju automobile iz grada kolko god je moguce. buka uglavnom, a ima alternative za prevoz
U Swe dobiješ besplatan parking ako jako malo zagađuješ okolinu, tipa voziš na metan ili etanol.
Kod nas ne možeš da registruješ auto ili podigneš neki dokument dok ne platiš kaznu.
Jel' motorima džabe parking?
Npr ovako nešto:
http://www.roadcarvin.com/sites/default/files/images/2008%20Kawasaki%20ZX6R%209064.preview.JPG
to ti je sa "uredjenim" sistemom. o mnogo tome ne moras da vodis racuna, i imas poverenje u drustvo da ce da ti pomogne za ovo ili ono, da neces da zaglavis egzistencijalno i sa kreditom i sa bilo cim, da nema prevare i izivljavanja mocnih.
ali, nema jebanja sa sistemom i drustvom. pisaj uz vetar i od mangupa brzo postajes beskucnik.
motorima dzabe. cak i ako parkiras ovako negde, gledaju kroz prste. ne mozes bas posred trga, ali ovako je ok.
e ovde bi za to dobio voznju do stanice verovatno :)
drze se ogranicenja, ali generalno nisu nerazumna kao kod nas, kad nekad vidis po pravcu ravan put, nigde nista, stavili 40 eto da zajebavaju. otprilike, brze od ogranicenja i nema nekog smisla ovde, vec je na granici opasnog.