Automobilizam

1. ok jebi ga, nisam znao da smaram na temi za automobilizam sto pricam o automobilima steram ti ga.

2. Axaxaxaxaxa, pa realno. Može da kupi Audi A3 on jebe se tu sa nekim Corsama.

3. Za te pare bih od Opela jedino uzeo Signum ili Insigniju ako se nađe neka.

4. Da sam na Celtovom mjestu uzeo bih neku gospodsku limuzinu, pa da je 10 godina starija od tih mini autića i Priusa.
    Al' to je moje mišljenje. Još će te ođe gledati k'o sveca kad tim kolima pređeš granicu.
    http://farm3.static.flickr.com/2480/3810805063_82d06fa2e9.jpg
    https://c2.staticflickr.com/4/3255/2641876678_ac3a2306f4.jpg
    http://s5.goodfon.su/wallpaper/previews-middle/580528.jpg

Što se tiče onog Opela kontam da ga neću uzimat', jer treba da uložim i u registraciju. A i vjerovatno ga ne mogu prodati preko dvije hiljade, pa se može desiti da je kod mene i mjesec dana lolo
    Pored toga je malo, skučeno i gadno žensko auto bez klime.

5. Da sam na Celtovom mjestu uzeo bih neku gospodsku limuzinu, pa da je 10 godina starija od tih mini autića i Priusa.

+1300 jebeno.
    Al kurac, Celtina se sam pretvorio u brojke, sve na papir stavlja. Uživaj u životu Celte koj kurac. Ozbiljno ti ovo pišem.
    Elem, burazer ide na more, nekih mes dana, pa se vraća pa ide opet negde na mes dana.
    ostavlja mi X5 u nasleđe. Mora da ima ali a to je da X5 od kako je kupljen ima samo prvu registraciju i od tad se vozi neregistrovan evo saće 7,8 godina.

6. Jebi ga, kontam da mu samo treba od tačke A do tačke B. Ko Jugić nekakav. Ja bih razmislio o kupovini magarca. Ili grđe alternative - bicikla. Mlijeko od magarice ođe bješe 50 eura po litru.

7. Ma kurac. Peder radi u žandarmeriji, sve ti je jasno. Njegov neki komandant ga kupio novog, registrovao i posle 2 godine prodao bratu. Voze ga na službenu jbg.
    Mislim da ću tako i ja da ga vozim, ima neku staru ako me ne uhapse za lažno predstavljanje.

8. Onaj gore komentar se odnosio na Celta.

Moj stric kad je kupovao Golfa jedinicu kupio od saobraćajca. '82 godište, kupljen u Berkoviće, prva registracija 2007. Ovaj lik ga vozio bez papira 10 godina, pa njemu sredio. Tako sam ja htio da sredim za Audija jednog, ali nijesam mog'o.

9. To je ta priča.
    Mogu da zamislim Celta kako briše postere pa žuri da na magarcu stigne na posao. Nosi onaj štap na kome visi blitva neka da magarac oće napred.

10. Ako se magarac, da prostiš, posere na ulicu mora li da mu kupi govno ili to samo važi za pse?
    Ne troši ništa, može dosta toga poćerati, ide sam, može i zmajovku povući. Nema ni servisa. Jedino je sranje što kisneš, al' jebi ga, možeš kišobran ili kabanicu. Dominantniji je od bicikla, a donosi profit ako je žensko. Jedino bolje konj, ali oni su skuplji, pogotovu vrani.

EDIT:
    Magarac zagađuje okolinu manje od Priusa.

11. I plus magarac žemski se može i jebati. Prius jok.

12. Ni ne krade se. Tamo romska manjina vozi Dačije. Ne moraš ni da ga registruješ. Ne moraš ja mislim ni one žute minđuše k'o kod krave. Samo ne znam ima li vukova po Švajcarskoj.

13. Pazite 'vako. Piše da se kola sa stranim tablicama koja se ne mogu registrovati u Srbiji mogu voziti samo 3 meseca u cugu na teritoriji Srbije. Da li ja mogu da fazon izađem autom iz zemlje na 2-3 dana, recimo odem u Mk ili CG i i da se vratim i opet da vozim 3 meseca. Imam sada švedsku dozvolu i ličnu kartu koju daju strancima, inače srpsku lk i vozačku su poslali u SUP srpski, tu je skladište, pa bi posle prilikom ponovnog trajnog nastanjenja u Srbiji vratili ta dokumenta.

Edit: ima li neki Alfin benzinac da valja?

14. Možeš. Mogu i da ti oduzmu kola pa da stoje na carini 7 meseci.

15. Alfin benzinac ne valja ni jedan. Ni dizel. Šta si ti, peder?

16. Ma osuli su drvlje i kamenje po svim forumima na sve alfe benzince, a dizela nema u Swe. Mada na njihovim forumima se ne žale nešto na alfe. Alfa mi je sad manje više zgodna jer mogu da cimam teču da mi šalje delove (ako ne daj bože zatreba) iz italije ili slovenije, a i kaže mi da je sad jedan lik otvorio u vršcu dobar servis za alfe. Lik je radio u italiji kao automehaničar pa ga poznaje teča (živeo u istom mestu kao i on).

17. Pa hvale po NJIHOVIM forumima.
    Ako budu trebali delovi? Delovi za Alfu? Naravno da će trebati jbt. Ako imaš višak para baci ih sa nadvožnjaka da se cigani obraduju, nemoj krcati u kola jbt. Koliko imaš godina??

18. Pa hvale po NJIHOVIM forumima

Po švedskim forumima.

Ako budu trebali delovi? Delovi za Alfu? Naravno da će trebati jbt. Ako imaš višak para baci ih sa nadvožnjaka da se cigani obraduju, nemoj krcati u kola jbt.

Jbg, onda jedino (ako povoljniji za održavanje) da gledam nešto tipa Fokusa 1.6, Golfa 4 1.6 ili ako nađem dobru Vektru B.

19. Ne Fokus. Amerikanac je to.
    Golf 4 1.6 koliko god ga ja nevoleo je prezahvalno auto. I Vektra donekle.
    Taj Golf sa 16 ventila ide kao formula jebena, tako se i čuje.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.