Automobilizam

1. Našao sam par solidnih, ali su svi 200 000 km prešli.

2. Pa? Svak bi auto staro 10 godina da je prešlo 50 hiljada i da je džabe. Ne može, jebi ga. A ne vidim u čemu je problem ako je stvarno prešla 200 hiljada. Da kupim novo auto 200 hiljada bi imalo najmanje za 5 godina, a ne možeš da računaš naše održavanje i puteve sa švedskim. Onda ga vratim na 50 i ljudi povjeruju da je 50 prešao, jer sa 5 godina auto izgleda novo. Ti imaš vjerovatno servisne knjižice i pričao si da su svi servisi ovlašćeni, pa ti eto provjera.

Alfa, još benzinac, zaobiđi ako nećeš povazdan na Konik da visiš

Pazite 'vako. Piše da se kola sa stranim tablicama koja se ne mogu registrovati u Srbiji mogu voziti samo 3 meseca u cugu na teritoriji Srbije. Da li ja mogu da fazon izađem autom iz zemlje na 2-3 dana, recimo odem u Mk ili CG i i da se vratim i opet da vozim 3 meseca.

Ne znam, možda ima rupa u zakonu. Jedino znaj da ti za Makedoniju treba zeleni karton.

3. Nego, video sam neke astre g 1.4 twinport. Šta znači to twinport?

4. Trebalo bi da se na većim obrtajima otvara dodatni kanal i stiže više vazduha do motora. Twinport ti se ugrađivao (što se Astre G tiče) samo u ove poljske Astre klasik.

5. Shomy mislim da si upravo uvredio GTDa

6. Kad pomenu cijene oldtajmera sad za Fiću traže 2-3 hiljade eura. A do juče očuvan primjerak koštao 300 eura.

7. Kad smo kod tih oldtajmera, smarao sam deda strica (rođeni burazer mog dede) da mi proda w126 300td što ima. Inače je on ta kola kupio od mog dede 90-91' poprilično ispod cene. Jedino mi se ne sviđa što je automatik.

8. Boji se da ćeš ga prodat' lolo

9. Vele po istraživanjima da ima nafte za 53 godine. Samo što će tehnika bušenja uznapredovati, pa će vjerovatno biti i više.

10. Как'а је корса Б? Ваља ли то курцу? Шта је добра алтернатива у том сегменту?

11. Manje više su korsa i polo najbolji (ni 206 nije loš) najbolji u toj klasi.

Boji se da ćeš ga prodat' lolo

E, njega ne bih prodao pošto je u porodici već 27 godina lololo.

Edit: ma zna on da sam na ja dedu. Lik je imao 40-ak auta tokom života.

12. Benzinci bi trebalo da su dobri, samo obrati pažnju na limariju. I znaj da je skučeno, čak i za osobe nižeg rasta. Ako gledaš za sebe mani se grackih igračaka i kupi Gol.., pardon, Lansera il' neku Mazdu 323.

13. Није за мене, за кеву гледам, мени мој љепотан доста. лоло
    Мазде су ми скупе из тог доба, али Мицубиши Колт за сада води у трци једино што их мало има у понуди па је теже наћи добар примерак од Корсе. Корси на огласима има на четири стране.

14. Как'а је корса Б? Ваља ли то курцу? Шта је добра алтернатива у том сегменту?

Mali gradski auto, dobar samo za parkiranje lolo. Drugar je jedno vreme vozio ovu korsu i imala je automatski menjač. Jednom smo driftovali po snegu i sranje se zaglavi, jedva smo je izvukli, morali smo da kopamo sneg rukama. Inače bez problema je vozio uz brdo isto po snegu i to sa letnjim gumama ako se sećam. Enemy meni je kolt isto do jaja, naročito ovaj

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4d/Mitsubishi_Colt_5_rear_20071029.jpg

15. Ako je za mamu moze corsa b, fin autic limarija kontam da zeza samo ka' kod kadetta.

16. Pogledaj i Svifta. Voleš Japance, a od nazad liči na starog Kolta. Možda i onaj šporet od Marutija lolo
    Ili Reno 4.