Automobilizam

1. Ostali novo proizvedeni automobili su istog kvaliteta i ono sto sam napisao u prethodnom postu.

Evo VW ili Opel nijesu premium, pa im taj tvoj Hjundai ne može ni da prismrdi. i30 je jedino auto za koje znam da je u Crnoj Gori rashodovano na 50 hiljada. Opao je kvalitet i njemačkih proizvođača, ali oni su i dalje svijet izmislili za korejce. Institucija za korejce su i francuzi, čak i italijani. Drugo je ti što si kupio korejski krš, pa pokušavaš da se "pravdaš". Kontam da troluješ. Mada, bolji su ti bili raniji trolovi. Mora da je ponestalo inspiracije.

2. Brate, olakšaj nam misteriju i reci troluješ li. Ovako ne znamo dal' da te shvatamo za ozbiljno. Što se tiče Citroena uzeo bih GS.

A novo auto. Pa ti prelaziš kolima koliko neko biciklom. I Jugo bi trajao, jebi ga.

3. Ajde ne seri. Na Hijundaiju sa 20 k iljada se unutra plastike tresu što na golfu ili pasatu neće ni sa 200 u godištu, evo 2011 npr. te sam vozio. Ili je se možda iskvarilo sad za 3 godine Nemoj biti glup.

4. Drugo je ti što si kupio korejski krš

Šta vozi car?

5. Acenta vozi. Kupili novog.

Ono, i VW-u je opao kvalitet i autima generalno. U taksiju npr. svaki ima oguljene prekidače, ali korejci i kinezi su posebna priča.

6. Jebem ti dan xaxaxaxaxaxa

7. Miki ti si sa kupovinom kola gori od Celta jebeš mi teču. Ti ne znaš šta hoćeš, Celt je bar sveo na 22 modela

Izbor je pao samo na ekipu tipa vektre b, c5, 406, mondea, mazda 6 (ako nađem u ok stanju). E, sad, nisam našao mnogo iskustva sa benzinicima u c5, 406, mondeu i mazdi, mada su isti motori u njima, s' tim što mazda bolje drži cenu i čini mi se, izgleda da ima malo lošiju limariju (u tim serijama pre restajlinga koje ja mogu platim lolo). Najrađe bih, da imam para, uzeo 407. Moj teča je u Italiji uzeo sada 407 2.0 hdi sa nekom jebačkom opremom za 4500 eura.

8. A naš'o si onu očuvanu Vektru. Opel ima jako pouzdane benzince. Jebi ga, uzmi ona u najboljem stanju. Kontam da ćeš ih prodat' kad se pokvare, po običaju lolo

9. I Opelov i Citroenov i Pežoov benzinac je ok. Od Forda što dalje, Mazda jbg ne znam šta da ti kažem.

10. de de, nisu ni kie i hjundai toliko losi, ni nemci toliko dobri. ima razlike, al ono sto bi mi hteli, da auto ide sam od sebe a ti nista da ne servisiras nece.

razlika je medju vozacima. ko kupi hjundai, ne kupuje auto koje ce da mazi i pazi nego tera dok se ne pokvari. sa druge strane onaj ko kupi audija i da na to pola ili celu ustedjevinu, naravno da ce da pazi i da servisira i kad treba i ne treba i to ce bolje da izgleda. koliki ulog tolika i briga o njemu da ne propadne.

ne valja ni jedno ni drugo iz vise razloga.

11. Ne trolujem ozbiljno, nije mi nikako krivo sto sam uzeo korejanca 2005 novog. Jedina ulaganja u njega su: benzin, registracija, godisnje servisi i jedan veliki odradjen jer tako pise u upustvu i metlice brisaca i apsolutno nista vise. A u posedu mog oca je jos i audi iz 2010 nije vlasnik (sluzbena) ali je on prvi i jedini vozac (i ja lad ga namolim), bio je jos tu i vektra ona poslednja, bmw 5, toyota. Ovo su samo navedena vozila koja ja znam da su bila i secam se da sam se vozio u njim i vozio ih. I znam koji su troskovi, kvalitet..... I moram vam reci sva ova navedena vozila su tisa zbog izolacije i motori su jaci pa normalno i bolje idu. Sve ostalo traje isto pod istim ulovima. A ima i bliske susrete sa skodom oktavijom 09god dizel ista prica ona je samo jaca od mog hyundaia a izolacija je isti kurac. A isto tako poznajem i ujakovu lagunu 2 1,9 dizel. I nije imala ni jedan problem koji ste vi ovde naveli a ovde ste je ocrneli ona je presla skoro 300k na njoj je sve radjeno redovno i sve je bez problema. Jedina veca ulaganja u njoj su bila ona kljuc kartica (ujan oprala u masini...) i glavcine na 250k kilometara.

12. Mazda bi trebalo biti pouzdana, ali im je lim loš, kao i Vektri. A ni Fordu nije bolji, eno Fijeste redom istruliše. Jebi ga, ja bih gledao između Mazde, Vektre i Pežoa, pa uzeo ono što je u najboljem stanju.

13. Продах форда, човече нит глупљег, одвратнијег и пропалијег аута нит више будала спремних да га купе. Продао сам га за три сата од постављања огласа, буквално.

14. ko kupi hjundai, ne kupuje auto koje ce da mazi i pazi nego tera dok se ne pokvari

Vidim ja da ga neće ćerati dugo.

15. Vidim ja da ga neće ćerati dugo.

nece. ali ne bi ni golfa da ga ne popravlja.
    samo zato imaju losu reputaciju.

16. ima razlike, al ono

Pa Đetić i ja upravo ovo i pričamo, ništa više.
    Mojne Audija u taj koš, nego ono kola dostupna nama a razlika u ceni je smešna, U kvalitetu Boga mi nije.

17. I nije imala ni jedan problem koji ste vi ovde naveli a ovde ste je ocrneli

Ne mora da znači da će imati problem, isto kao što npr. nema svaki BKP sa diznama, ali postoji veća vjerovatnoća. Ipak, bolja je od korejanaca.

Ođe kod nas u taksiju je naručeno koliko 'oćeš Hjundaia. Svakim danom je jedan manje lolo
    Daš 10 hiljada za auto koje će poslije ležećeg da ti škripi i tandrče. Pa zapalio bih ga. Ili odeš u servis, kad - gle čuda, garancija ne pokriva to.

18. I svaki ali bas svaki auto mora redovno da se servisira kako fabrika nalaze po mogucnostu u ovlascenom servisu. Ja ne znam kako vi svi imata losa iskustva i losa misljenja o ovlascenim servisima. Ali moj tata, ujak, stric, teca i ja od kad ja pamtim vodimo kola samo kod ovlascenih i nikada nismo imali niti jednu zamerku. Ali ti ne mozes da uzmes moj hyundai i da ga vozis ko audi nema sanse niti je napravljen za to niti je kupljen za to.
    A sad balkanski kompleks je nesto drugo i o tome nema rasprave. I da najbitnije auto je potrosna stvar i.

19. lagunu 2 1,9 dizel. I nije imala ni jedan problem koji ste vi ovde naveli a ovde ste je ocrneli ona je presla skoro 300k na njoj je sve radjeno redovno i sve je bez problema. Jedina veca ulaganja u njoj su bila ona kljuc kartica (ujan oprala u masini...) i glavcine na 250k kilometara.

Pa ako su pravi onda ne pravi problema. Nego kad uzmeš neki auto koji je prešao 400 000 km i ko zna kako je vožen, onda ispadne da nije dobar auto i bla bla. Mada je laguna imala nekih čudnih problema. Mada opet kažem, ko zna kako je to voženo, npr. neki lik je uspeo da sa'rani golfa 6 novog, na 60 000 km i w203 200 kompresor kome je pukla glava motora (kad čovek vozi kao da je ukrao ta kola).

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.