Automobilizam

1. Ali moj tata, ujak, stric, teca i ja od kad ja pamtim vodimo kola samo kod ovlascenih i nikada nismo imali niti jednu zamerku

Vi ste čudna familija (osim ako ne živite u inostranstvu) lolo

I da najbitnije auto je potrosna stvar i.

Evo, računamo, Hjundai i jeste. Kad izađe iz garancije je već potrošen, pa ga možeš slati komotno na otpad lolo

Mislim, dati 10 hiljada za to. Eno u Alijansu je bio Megan nov na akciji, za 11 hiljada 1.6 motor.

2. Koji kurac ovlašćeni servis.. Stric, Bog da mu dušu prosti kupio Logan nov. 2009. Krene za Gornji Milanovac i na Rudniku stane. Pozove me ja odem, i sad znamo šta je al ne sme ni jedan šraf da odvije jer ne pokriva garancija posle. Dobro, okrenemo mi dođe šlep natovari ga i odveze. Platio šlep, platio 250 evra popravku jer garancija nije pokrivala. Nek mi se napuše kurca. Zato loše iskustvo. A još je uzet preko Aerodroma auto imao full osiguranje koje treba da pokriva sve.

3. Ej GTD od mojih 75k predjenih 65k je predjeno po centru beograda. Znaci u guzvi na vruzcini na hladnoci cimano turirano prva druga prva. Rupe, lezeci, ivicnacu, zelene povrsine i nista ne skrini aposlutno. Jedino sto ima lufta je prekidac za vozacevo staklo. Ima lufta nekih par militeara i to malo skakuce tih par militerara i jedino se to cuje. Veruj mi necu da lazem i nemam zasto da lazem ljude koje ne poznajem najiskrenije pricam.

4. Bješe i Auris kad je izlazio novi model na nekakvoj akciji.
    Al' ču ovlašćeni servis. Rade samo oni ljudi koji nijesu sposobni da otvore svoj vlastiti servis. Ker je jedini čovjek za koga znam da kola vozi u ovlašćeni servis nakon garancije i to vjerovatno zbog zamjene ulja. Ovlašćeni da ti uzimaju pare, jebi ga.

5. Za 10 k evra bih uzeo E 90 ili E 60 stare 5,6 godina fazon koji će 4 nova hijundajija da nadžive. Uz duplo manje troškove.

6. I voziš kola a ne kotaricu kukuruzaru iz koje kad pređeš 230 km izađeš umorniji nego da si orao 7 dana.

7. Ima i Hyundai finih modela, bolje opreme, ali ko nam je kriv što smo sirotinja.

8. 75 hiljada? Pa jel' to voženo uopšte.

nista ne skrini aposlutno

Ima lufta nekih par militeara i to malo skakuce tih par militerara i jedino se to cuje

Trol detected.

9. Pa više liči na Toyotu 86, a možda ona na njega, ne znam ko je prije izašao.

Ne zajebavaj, to ga ne bi vozio kao?

10. Da mi ga neko dotera u dvorište bih dok ne istera klipnjaču kroz poklopac motora. Ako oću ovaj tip auto i da moram da plaćam pogađaš, TT bih kupio.

11. Trol detected.

Boli me kurac kad si nepoverilj jbt. Sve lazem sve mi skripi, na svakih 10 iljada menjam motor, a na 20 iljada karoseriju i skoro sam i sasiju promenio jer je propala. A golfa 2 je bez mane.
    Si sad zadovoljan? Jel mislis da sad ne trolujem?

12. daj bre i vi serendate mnogo, auto nije auto ako nije golf :)

to pocinje da ima smisla ako kupujes auto koje je 10ak god staro, to sa tim koliko ce da otkazuje cega. za onog ko kupuje novo, vazi pravilo, koliko para toliko muzike, nebitno ko je proizvodjac.

ajde bre dok nisam poceo sad da gledam automobile nisam imao pojma da danas imas cirka 3-4 proizvodjaca sa 50 razlicitih marki automobila. znaci imas 3-4 razlicite tehnologije. mozda.

13. Ja ću uzet Hjundai od Kera kad mu prođe "rok", da držim kokoši unutra. Samo se bojim da će pobjeći kroz zazore.

14. Sve lazem sve mi skripi, na svakih 10 iljada menjam motor, a na 20 iljada karoseriju i skoro sam i sasiju promenio jer je propala.

Ovo pije vodu jbg.

A golfa 2 je bez mane.

Ovo jok.

15. seat=skoda=VW=Audi. Samo placas razlku u komforu i prestizu. Kolko kvalitetan seat tolko i audi...

16. Jel mislis da sad ne trolujem?

Čekaj, ništa se ne čuje, a čuje se prekidač stakala? Moje auto je prešlo najmanje 10 puta više nego tvoje, a ne čuje se nikakva škripa (dobro, da tabla nije kožna sa onim fabričkim ojačanjem vjerovatno bi otišle kopče i kurci), a ti se hvališ što se čuje "samo" prekidač. Za 80 hiljada kola bi trebalo da izgledaju novo, jebi ga. Pokriva li garancija taj prekidač?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.