Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Sta GTD nisam razumeo?
Ovo gledam i kalkulisem online. Ako daj boze dodje do realizacije kada odes u salon kao ozbiljan kupac moguc je svakakv dogovor sa njima. Mozda se cak uklopim i sa cenom a da dobijem i farove i neke al felne. To je razlika kod premijum automobila sto je moguc svakaki dogovor samo trebaju pare. Za kes dobijas najbolje uslove. A da odes sa kesom u npr opel ili hyundai dobijes maltetne iste uslove kao da uzimas ili kredit ili lozing... Dok su bme audi mercedes fleksibilni
5x pisem
Boxer verujem da bi isto napisao da sam spomenuo i bmw 550i tako da evo za tebe .!. :P
Napiši jednom, kopiraj i posle ako neće samo past.
550i jebe kurcem u pičku i normalno. Još da je srećno vreme pa da može da se vozi i registruje...
Od svih bmwova 550i mi je nekako najgori
328 335 conv. po mogućnosti bomba
Koliko moze da kosta zupcasta letva volana za fiat punto I gen.?
trideset
Znaci 12000 din, bez ugradnje, je cista kradja. :)
Takva cijena u ovlašćenom? A kod vas u Srbiji ima i jeftinih djelova i Fijata.
A za 20 hiljada se može i pravi BMW uzet. Da kupujem ne bih ništa ispod trojke gledao (kad je BMW nek bude BMW), ali ako imaš taj trip oko novog...
Ne znam za Hjundai, pošto je nižerazredni brend, ali kad su moji uzimali Opela iscjenkali su alu felne sa gumama (i čelične zadržali), patosnice (zimske i ljetnje) i mali popust.
Ne vjerujem ni da se na Hjundai ne može nimalo cjenkati. Možda ako čekaš da te čovjek sam ponudi.
Ma nije ovlasceni servis, nego kod "majstora". Doduse malo je mesto, pa moguce da deru zbog toga..
Ne znam, kod nas u CG nema Fijata nešto, pa deru sa djelovima.
Kod nas je letva meščini 50€.
Nisi me razumeo moze svugde da se cenka ali kod premijum brendova najvise moze.
Prvo cale nece da mi kupi namerno neki prenadrkan auto, ovo za bmw 1 je pala opklada ako dam godinu. A zasto bas bmw 1, zato sto sam caleta smarao kad je bio sajam automobila... Za ove pare koliko bi dao za novi 1 sa dodatnom opremom moze da se kupi i osnovna verzija 3. Ali nema nmg sad da ti objasnim kako idu pregovori kod mog caleta. A i uvek bi uzeo pre 1 sa boljom opremom nego 3 sa samo radijom i klimom. Ovako u bmw 1 ubacim unutra i onaj veliki ekran ne onaj mali sto se dobija stadardno. Jbg ja vise volim da mi auto unutra lep nego da je spolja ili da ima ogroman motor. To je stvar ukusa ja prvo gledam kakav je unutra pa tek onda spolja.
Mozda zato i sto sam se uvek vozio u dobrim autima. Ali opet pisem mnogo mi lepse da mi je on untra lep i da ima sve sto hocu :D
http://www.mundoautomotor.com/eco/wp-content/uploads/2008/06/hyundai-accent-hybrid-00.jpg
lolo
Brate nisam mislio na ovo sto sam ja dobio vec na ono sto su cale, stric i ujak vozili...
A ja i burazer smo dobili taj auto da se prvo na njega izivimo i ako ga sjebemo da ne bude zao, stim sto je burazer brzo batalio i kupio sebi drugi a ja nasledio :D
I polazem aposlutna prava na njega hihihihihihi
Sta fali za prvi auto? http://youtube.com/watch?v=s3JS-9bcYj0
Ide brrrrrrm brrrrrrm brrrrrrm brm brm brrrrrrrm :D
A krš. Ko Punto ili Dačija. Treba imati para viška da se kupi novo. I nemoj mislit' da su satovi tačni na velikim brzinama. Moj Golf po satu najviše išao preko 200, a po GPS-u 160 lolo
Znam znam ceni da moze do negde 170 moj, ja sam ga vozio bio nas 4 unutra 160. I nesmes vise na nasim putevima trese a o buci da ne pricamo. Dok kad mi ujak dao njegov cls, dao mi do 180, imas osecaj ko da kad moj hjundai ide 80. A i mnogo mirnije ide nego a6 sa slicnim motorom.
A i gps ima isto tako greske, zato sto gps te ne locira u toj tacnoj tacki vec u krugu od 10m sto nije mala greska. Cuo sam rusi razvijaju neki njihov navigacioni sistem gde su mnogo precizniji sad nmg da se setim za koliko tvrde.
Meni se na 160 u Hrvatskoj Golf raspadao i dimio k'o lokomotiva. Svi se sklanjali, mislili da sam lud lolo
Gledaš 280CLS i A6 2.8?
Jebi ga, ne možeš porediti CLS sa A6-icom. CLS je klasa sa A7-icom i BMW 6 grand kupeom.
Ne sa tim jer nemam to, vec caletov a6 3.0tdi i ujakov cls 350 270ks.
Znam da su druge klase ali ih uporedjujem jer sam oba vozio i bio vozen dosta puta. A npr a8 od drugarovog caleta ne znam jel to 3,0 ili 3,2 tromije ubrzava zbog mase ali kad sedis imas i ne gledas u cajger uopste nemas osecaj da ides tom brzinom tolko je miran, udoban, stabilan. A s amg osetis svaku neravninu a osim motora nista ne cujes.
A vidi ovo drndali smo neki pasat b5,5 1,9 130ks njemu je skazaljka isla do 260 ali nema zive sile da je isao toliko ne ne
EDIT: Sad sam iz saobracajne izracunao audi a6 3,0 ima oko 235ks (po konvrteru na telefonu)
BMW 740! ?