Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
328 335 conv. po mogućnosti bomba
BMW 740! ?
http://vukajlija.com/forum/teme/17935-automobilizam?strana=713#post_2906244
HAHAHAHAHAHAHAH
Baraku, razmisli o ovome:
http://www.polovniautomobili.com/oglas3896432/bmw_535_m_hamann/
Ubica. Nisam pristalica dizela pogotovo u BMW al ovaj auto sa ovim menjačem ide bolje od svakog benzinca u klasi sa KS i kubikažom.
I ja bih više volio benzinca (da nijesam sirotinja), ali je ovaj brutalan.
Jasno.
Jebeš mi oca ako ne bih prije kupio tu peticu (naravno, ako je dobra) nego novu jedinicu (onu sa Polo-štopaljkama) da imam toliko para.
Brate pa ko još normalan dolazi u dilemu oko toga?
To je normalno razmišljanje jbg
Jebi ga, jedino ako neko ima trip oko novih auta. Otac 'oće da te časti 25 hiljada, tebi je želja BMW i kupiš jebenu jedinicu, pod parolom novo je novo. Ne kažem, dobro je kupiti novo auto, al' kad kupuješ BMW kupi BMW.
Ma ja ti kažem da je BMW 1 BMW ko A klasa što je Mercedes. Nema tu kurca. Nov kec sa peticom starom pet godina i dalje ne može da se poredi
Ili da blajbneš 12k eura za Cherry Tengo.....možeš bre dve e39-ke da kupiš i da ih menjaš svaki dan k'o gospodin lololo.
3 brate već. Pada im cena lagano. U tri boje da ti se slaže uz odelo. Moj čovek.
Meni je taj BMW 1 nekako zdepast. Nekak nije to to što očekujem od BMW-a. Što kažeš isto k'o i A klasa.
kada ti neko proda auto i vec na prve 2,3 voznje,jedan deo sjebe auto toliko da stane na sred vukojebine,da li je prodavac duzan da plati za novi,bez obzira na pregled automehanicara?
Više liči na jebenog punta nego na BMW.
Ma dužan kurac, čim isteraš koa iz dvorišta osgovornost je tvoja. Imao si oči da gledaš. Osim ako nije dao neke garancije, a nije.
Izgleda kao kontra od onih jazavičara malih.
kada ti neko proda auto i vec na prve 2,3 voznje,jedan deo sjebe auto toliko da stane na sred vukojebine,da li je prodavac duzan da plati za novi,bez obzira na pregled automehanicara?
Ako si kupio auto, pa crklo ništa mu ne mo'š. Auto se kupuje u viđenom stanju, jebi ga...
jbg,ja mislim da je automehanicar duzan da ima oci
Njega možeš da vataš za gušu ako si ga poveo da gleda i platio mu 50 ili 100 evra za to.