Automobilizam

1. Šta pljujete po fordu, mene moj eskort super služio, hoho
    (dok ne planu) +

2. Ti si uz'o Eskorta koji se inače prodaje kad istruli sa urađenom limarijom lolo

Od ovih pristupačnijih "masl karova":
    http://www.club-opel.com/graphics/gallery/full/920_opel-manta-a-1.jpg

3. Ti si uz'o Eskorta koji se inače prodaje kad istruli sa urađenom limarijom lolo

Bio ko čaša :D

4. Al' je zato i plaćen toliko lolo
    Meni su nudili za 10 godina mlađeg sličnu sumu. Al' je tvoj bio pedantan, samo mu felne falile.

Prištevcu, zavisi ti. Prvo ne možeš više od 20% čini mi se kola da ti bude druge boje. Možeš da lijepiš folije "rđe", možeš da šmirglaš i čekaš da zarđa (neće dugo trajati) a možeš i "airbrush" što je najbolje rješenje, ali košta. Onda ako nećeš prepravljanje šasije samo spuštanje odradiš. Ja bih Spačeka radio kao što težim da moja auta izgledaju, kao da ga je zaobišlo vrijeme. Nekako mi najljepši ful fabrika, šta znam.

5. Pošto ceo dan gledam ove audije, da čujem mišljenje vas iskusnijih.
    Kolko je pametno uzeti ovakvo nešto, do ove cene?
    http://www.polovniautomobili.com/oglas5067510/audi_a6_25_tdi/
    http://www.polovniautomobili.com/oglas5199165/audi_a6/

6. Da počnemo od dizela. Ja bih 2.5TDI tek od 2001. godišta uzimao. Automatik ne znam kako je održavan (što je skupo, a i nije nešto pouzdan mjenjač). Moguće da mu je ovo približna kilometraža (+50k), dosta lijepo izgleda, osim ovog što je zakačen nazad.
    Benzinac je sa manje opreme, a volan mu izgleda k'o u nekom starom kombiju.
    Jebi ga, ima tih Audija i za 3 i za 5 hiljada, zavisno od stanja. Da nema za te pare kakav A4 ili Pasat?

7. Teško, skuplje su čini mi se a4 dosta, a pasata ima da se probere, samo što mi je a6 prioritet, više mi se svidja jebi ga.
    Ni ja nisam za automatik

8. Ovaj ti je dizel bliži, ali ja bih uzeo prije ako 'oćeš 2.5TDI neki 2001+ godište. Ovi se nijesu sjajno pokazali. Ovome plinašu ne znam da na volanu nije kakav odsjaj. Trebao bi se uživo bolje pogledat'.

9. Gtd, ma sve je perfektno, 190 000 ima jebenih, i posle toga samo što nije orao i ništa. Pojedinačan slučaj, ne znam nisam pametan jbg

10. Koja si 3 imao?

Taunus, fiesta, mondeo, fokus.

11. Mrzi me sa fona da otvaram ive linkove sa audijima ali samo da se nadovezem na menjac: mogu da prave problem ti stariji automatski menjaci sa 5 brzina pogotovo ako se nije redovno odrzavao. Kad pocne da se primecuje u voznji da ne radi dobro onda ga jebi, kasno je. Popravka tog menjaca kosta ko trecina automobila.(a sto je najgore retko kada i moze nesto da se popravi, obicno se menja sve u kompletu).

Sto se novijih modela(2005-6 pa ovamo) automatskog menjaca tice mnogo su bolji od manuelnog sto se tice lakoce voznje, potrosnje, i samog utiska u voznji. Prave se sedmostepeni i cak su sada poceli da prave i osmostepene a da ne pricamo o npr pasatu b7 sa dsg menjacem koji ima dva kvacila(jedan za parne i drugi za neparne brzine), nemos mu isparirati manuelcem koliko god dobro da "osecas" voznju.

12. Osim što je jako trom i spor, kakav je Golf 4 sa SDI motorom od 68 ks? Nije problem tromost, za starijeg čoveka je auto tako da lik ne juri, a i vozio je pre obične dizele.

13. Pa koju još informaciju oćeš? Znaš već da je trom i spor... Golf ko Golf jbg

14. Ne, nego jel ima taj motor nekih velikih mana u smislu kvarova?

15. Ma neće da se kvari do 300 iljada. Inače Golfu neudobnost, i tvrdoću može da se oprosti samo ako ima 1.9 TDi od 136 konja jbg.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.