Automobilizam

1. Auto da kupiš? Šta te sprečava, umro ti ćale? De se to odlaže, sve da ti je slava. Sedaj u kola sa nekim i nek te vozi oma.

2. Ма морам прво да реорганизујем цео дан, па да организујем још једног возача да иде са мном па ово па оно, лакше ми да се молим да ће издржати до петка. лоло

3. Nisi ti ozbiljan kupac pozz

4. Нисам, већ имам бмв позз

5. I ti imaš mali kurac?

6. Шта ти оно беше имаш, петицу?

7. Ma ne zbog kola, jebo me jedan sa malim kurcem :(

8. Što veći broj to manji kurac, vi što vozite 3 ste još i dobri lolo

9. Даа даа, сјећам се те фотке. Сад ми се све враћа лоло
    Пробаћу ипак сутра да одем, изнервираћу се гадно ако се прода.

10. изнервираћу се гадно ако се прода.

Pa jeo sam ja ovaj lebac, zato sam ti i rekao. Normalno ako vredi auto

11. Kakve su ovo felne na slici iznad?? Ne deluju mi kao aluminijumske.

12. Titanijum, kako si znao? Imaš oštro oko, kapiram da si veliki poznavalac pozz

13. лол, ладно између две куће фазон метар и по
    ако је вц са те стране, искењаш се и отвориш прозор а на два метра од тебе људи имају породичан ручак, дошо стрико из дизелдорфа

14. Axaxaxa, ima 3 metra. Ukoso je, čini ti se. I nema prozor na ovoj braon tu :)

15. не знам што сам ово све писао, само сам хтео да констатујем да су куће близу лоооооол

16. Пробаћу ипак сутра да одем, изнервираћу се гадно ако се прода.

Mora da je VTS.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.