Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ne znam, golf je ipak sranje teško. Al, ne nosi mi se svako malo na servis, zato je dvojka dobra, kažu. Socijalno nešto, a da mi ne stane u sred platija xd
Po čemu sranje?
Vrhunski je za svoje godine. Fino ide (turbak) i leži (za to godište), malo troši, kvalitetan, pouzdan, dosta dobra limarija, jeftini djelovi. Istina, možeš kupiti nešta tipa Eskora '97 godište za te pare, ali su mu lim i motor i fabrički nikakvi. Da Fijat Brava ne pominjem lolo
Nije osjetljiva ni na ulje ni gorivo. Ulje bilo koje, a gorivo lož i trafo ulje.
EDIT:
I fino se jebe u njega.
šalim se hahah, lagano :)
dobra je dvojka, samo što lim brzo propada, ostalo je top sve. možda nju uzmem, jedino mi lim malo problem...
Dobar je lim generalno, ali je TAS-ovima krš. Ja sam mojoj radio nazad vezni i zadnji desni koš, nešto preko 800 hiljada prešla. Trojki je gori lim od dvojkinog ako nije pocinkovana. Ne smiješ na dizalicu da je digneš lolo
aj ne sprdaj se molim te. Svi znaju da je golfovima lim očajan. Mom đedu je propao lim posle 2 godine na dvojku i kupio trojku i posle nepunih godinu ipo isto propao, i sad vozi opela suzu, i ne žali se.
o menjaču kod dvojke da ne pričam. prije ćeš ubost 7 na lotu, nego treću na dvojci
Kakav trol. Opušti se, ne nerviraj se zbog Miga.
jebo te golf, nije ti iz očii ispa :)
Ja pomislio da ćeš stvarno da kupiš auto poslije one činčile...
Reko da pomognem čovjeku, kad se on zajebava i pokušava da troluje. Ništa, putuj činčilom za Žabljak...
Imam u planu, stvarno, samo što nemam para trenutno. Golf mi odgovara. Samo da ubodem nešto, a oćul dvojku il trojku, polako, viđećemo.
Ono što najprije naleti da je u dobrome stanju. Samo nemoj u trojku (posebno TDI) lož da sipaš.
Onaj Golf što ima "Sidro" je bio mnogo dobar.
Uzmi Vektru B, ako ima za te pare u CG.
Ima al' krš. Đe ćeš nać dizel iz 21. vijeka za 1200 eura (osim Fijat), a da može za početak proći tehnički? Još je Opel solidno na cijeni ođe.
Za 1200 eura može naći najjeftiniju dizelku, za koju će morati o jadu crnom da se zabavi da bude u voznom stanju. Dovoljno govori i činjenica da neko to auto prodava za 2500 lagano. Jebi ga, jedino ako imaš kompleks da auto bude mlađe, a o stanju da te boli kurac.
Pa u Srbiji ima 96-99 godište za te pare, manje više, a i možda ne mora dizel, 1.6 benzinac je ok. Meni 1.8 16v uopšte ne troši puno, u gradu nisam 11l prešao (najčešće mi oko 10l), a 2.0 dti mi je tukao 7-8l bez gužve.
Za malu potrošnju je dizel. 2.0DTI se ne vuče bog zna kako, ali činjenica je da manje troši. I jeftiniji je ED od benzina. Ali ja bih vazda uzeo bolje auto (što se stanja tiče) C klase nego gore D. Ista politika i sa godištem, jebi ga. Dobro auto se mora platiti. Posebno kad je slučaj kao sa Ćomijem, kojem se izgleda ne ulaže da se kola dovedu u normalno stanje. Mislim, ima dizela za 1200 eura, ima i za 1000, ali su rupe bez dna, osim ako imaš stranca da mu otkineš pod zajedno sa zadnjim krajem i navariš na tvoj ili ukradeš novi motor iz Osmanagića.
To je to, nemaš normalan dizel za male pare. Npr. i ja ću morati kad se vratim da tražim dobar dizel za te pare, pa će ići teško.
Mislio sam na Vektru dizel. Starije imaš solidne itekako.
Ja bih uzeo dvojku vozio 2-3 godine i onda ako Bog da sedmicu. Ili Osmicu.
Oli moj 206, dogovorićemo se za cijenu lolo