Automobilizam

1. Jes, vazda su Švajcarci vodili računa o zagađenju. I mi smo ekološka država, ali nemamo tih problema. Ili pogodnosti, zavisi...

2. Uzeh Malagutija na kraju za 250e . :) Ima malo da se poradi na njemu, farbanje je obavezno. Ide vecina u crno, samo delovi koje sam obelezio u drecavo crvenu.. Sta mislite, kako ce to da izgleda? Znaci obe felne, ovaj stitnik kod auspuha, tabla i ovi ,,usisnici" dole. Mislim da ce to da bude fino, a?
    http://s27.postimg.org/k1bsu67q9/DSC_0018.jpg

3. Nek ti je sa srećom.

A jebeš motor, da se smrzneš sad na njega. Bolje sredi taj Jelcz, ili šta li je već lolo

4. Pa to cu za sledecu sezonu, polako, imam vremena, malo po malo cu da ga lickam, kad imam vremena... Ovo nemam pojma sta je a ni cije je, stoji mi vec neko veme u dvoristu, nisam video da su radili nesto na njemu... :D

5. Video sam tog, ali mi je nekako otuzno, sta znam. Ako budem nasao neku bas bas dobru drecavo zelenu onda cu u drecavo zelenu... Videcu, razmisljacu o tome usput... :)

6. Ma ko Kavasaki da ispa'ne.

7. Pežo 605 kakav je? Gledam, jedan komšija što ima vikendicu pored nas, svaki dan vuče se i svašta u njemu i u velikoj prikolici. I tako svaki dan, i na +40 i na -20.

8. Vučem i ja jednu od 500 kila + kola na njoj, kad se već kurčimo.

9. Ma za Golfa znamo da je dobar lolololo, nego me čudi od francuza da tako služi čoveka, i to ga već 10 godina aka poprilično i po seoskom avrlju i po njivi, a i po gradu stani-kreni.

10. Ne znam, možda je polijesterom prelijepio nekog njemca da izgleda ko Pežo. Pogledaj malo bolje.
    Drugog logičnog rješenja nema.

EDIT:
    Moguće da je bila specijalna narudžba iz fabrike, ali čudi me, Tito je tad bio pokojni.

11. Hahahahha xD moguće

12. Uspi mu kuhinjsko ulje u rezervoar. Ako bude radio onda je ovo prvo, ako ne bude, jebi ga...

13. Ma Pežo je 100 % i to čađara, msm 2.1 td i to onaj stariji.

14. Ulje sipaš kad budu gledali dnevnik.

15. http://www.youtube.com/watch?v=iqoIq6JMAhs
    Jes da ima malo više nerealnih stvari, ali je fina ova u kupaćem.

16. Samo da kažem da Superb jebe, dakucnem odrvo

17. Ne, ja sam drugi vlasnik, prvi vlasnik poznanik iz mog grada, sve provjereno.

Ovakva identična

http://www.pik.ba/artikal/14294247/skoda-superb-1-9-tdi-elegance/

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.