Automobilizam

1. ollanik

ne postoje daunovci u kafani,teramo ih da CEKAJU da postanu ljudi,al nesto im ne ide

vazi.

2. Dzaba ti novac paninaro, ne mozes pobeci od kompleksa...

3. celt

Dzaba ti novac paninaro, ne mozes pobeci od kompleksa...

vazi i tebi :)

4. gde on moze pobeci od kompleksa i u grobu ce imati komplekse

5. Dajte ljudi nemojte čovjeku da popujete. Bitno je da je zarađen na pošten i časan način. A sad što pojedini ne mogu priznati da je neko snalažljiviji od njih iako nije magistar...

mesto da kupe neki dosta bolji, ali manje upadljivi auto

A ne n'o Kiju da kupi, da ispa'ne skroman.

6. De de, zna paninaro da ga volim ja. Mislim, vozi X6, al je ok, drugacije je u crnoj gori :)

7. gtd,jesi isao u odeljenje sa panijem,delujes tako

8. ole, reci nam nesto o kolima, nemoj da spemujes temu, brate.

9. Dobro, X6 se mene ne sviđa toliko, više bih volio peticu, ali ne možeš generalizovati ljude po onome što voze. Nijesu nijedna kola specijalno za ove MC Stojane sa onom frizurom u stranu i 5 kila zlata na sebi.

10. Jes, zajedno išli za stolare.

11. celt ima neku skolu i mi to poštujemo ali mi smo završili neku drugu školu, ako me razumiješ.

12. Celte što je X5,6 komplex? Zato što ne moze svako da ga vozi. Baš nije brate. Nemam mali penis evo veruj mi, čak šta više.

13. Celte u priči koju ti teraš ta dva auta su identična, nema razlike.

14. Celte, što si kupio A3, a mog'o si za iste pare Logan novi? I jedno i drugo imaju točkove. Još Logan skromniji, da vide rođaci kako teško živiš.

15. da je celt samo jednom stavio na ruke kožne rukavice za vožnju napravljene po mjeri ne bi srao ovoliko, znam. ne pričam o konfekciji, celte. uživaj malo, ugodi sebi, vrijedno si radio za te pare, daj malo oduška.

16. Ovo što kae gtd jako ima smisla. Al na sigurnost ne misle svi. Juče 2 klinca sa 2 devojke sa pežoom 205 gti sa 140 udarili u čoveka direktno koji je vozio X6. Prešli na njegovu stranu. Lik ima 65 dina, i auto mu glavu sačuvao od divljaka. To vredi 100 k evra. Bar za mene

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.