Automobilizam

1. ne razumes crnogorac, BMW je uglavnom fin auto, kog vozi i gospoda, dok ne dodjes do BMW X6. taj model je napravljen za one koji imaju para za BMW al ako moze upadljivo da bude. to im je ciljna grupa.

razumes, imas skupo odelo bez marke i skupo odelo sa velikom markom. BMW X6 je BMW sa velikim VERSAĆI preko grudi.

2. znaci, fudbaleri iz 3. i 4. evropske lige (1. u srbiji), preprodavci, vlasnici manjih ali relativno uspesnih piljara. neko ko je dosao nenadano do puno novca a celog zivota bio sirotinja.

ne kazem da je neposten i los, naprotiv. kazem da je gedža doduse, i zato ga vredi zajebavati. daleko od toga da ne treba popiti pivo sa njim :)

EDIT: da bre, zaboravio sam. voze i deca ovakvih bogatuna, al aj njih da ne racunamo, posto nisu sami kupili.

3. I ti Kaunte isto kao i ja. Kako je svet mali.

4. taj rad mickey, objasnio si ovom slikom :D

5. Šta, X5, sedmica, petica i trojka nijesu upadljivi? A nije ga čovjek kupio da se kurči, nego da ga krosti. Brz, udoban, vjerovatno oće da visoko sjedi. A i prvi je takav SUV što se ikad pojavio.

6. kad vozis X6 ti si hajduk na drumu

7. Linkuj defku mali stedisa

8. Iskuliraj Miki.
    Celte znaš ti da sam ja izvukao kamion iz nekog omanjeg kanala sa X5? Malo li je?
    Bjaži bolan

9. Celte, kakve njuske u nemackoj voze X6? Vidjas ih. Sig.

edit: Bohore, koji motor imas u e36?

10. Celte, kakve njuske u nemackoj voze X6? Vidjas ih. Sig.

siptari, srbi, crnogorci, turci, tako to... uglavnom oni sto stavljaju krstacu ili muslimanski ekvivlent krstace na retrovizor, i odvale neko zavijanje da cuje komsiluk kad prodju.

11. Hmm, ne bih se bas slozio sa tobom, ali ajd.

12. Plaču li kad im stigne kazna za prekoračenje?

13. za svajcarsku kazem, u nemackoj jebem li ga kakvi gastarbajteri voze.

14. siptari, srbi, crnogorci, turci, tako to...

U Cirihu ni nema drugih lolo

15. celte, ti nemas svoje misljenje nego ti neka budala puni glavu predrasudama a ti se primaš ka saučešće