Automobilizam

1. Jes, ja sam tako dok sam Ford T vozio.

2. Odleđuj fenom pa zaliješ alkoholom pa nagruvaš wd-a.

3. elektronika je neka sig u kvaru, brava se otkljucava kada se priblizis na metar kolima

4. Sutra cu alkohol zgrunem kroz onaj tuki sto se dize gore pa da vidimo sta cemo.
    Suvozaceva odledio, podmazo onim odledjivacem i glicerinom gumu od vrata.

5. I ja sam zamazao glicerinom upravo, jutros jedva uđoh u auto a s obzirom da ujutru u 6 krećem mislim da bi bila naučna fantastika ući u nepripremljena kola.

6. Ja glicerinom prije neki dan namazah i kedere i sve. I gume, sjaja malo da dobiju. Mora novo auto novo da izgleda i da se sjaji!

7. Ima li što ljepše nego provozati auto na prvi snijeg?

Jedan sam od rijetkih koji je iskoristio tu šansu, jutros u 1 sam se vozao gradom, prokrčio sam sve ulice, isključio ESP i laganooooooo joj milina!

Najljepša muška disciplina.

8. ZAŠTO SU TI KOLA POBELELA DRUŽE?

pao i ovamo, neke jade, upravo se topi.

9. Kod nas ima 20 cenata i dalje nabacuje.

10. Е сад да видимо ко је спреман; ми смо од пролећа после сваког печења ракије скупљали оно прво што истече, накупили смо омањи канистер, сад то сипамо на стакла, у браве и додамо мало у онај резервоар за прскање ветробрана.

11. Prva zima i snijeg da sam ja poprilično spreman.

I sa antifrizom i tečnost za stakla i gume sa krštenom šarom, ispravan pogon na sve 4, rade brisači, imam i strugaljku, metlu, rukavice, tačnost za vjetrobran, brave, akumulator, kedere....

Zato je i pao snijeg.

12. Таман смо се пре месец дана снабдели новим зимским гумама. Имали смо ''MS'' досад, ал једна се распала и ћале одма све заменио

13. A ljepota na prvi snijeg provozati kola. I ja 4X4 i sve 4 nove gume i milina. Reli ulicama lolo

14. Reli ulicama lolo

A policija na letnjim gumama lolo

15. Dabogda te stigli SDI peticom.

16. И ја имам м+с на колима и то ми страшно иде на курац, то су најгоре гуме ин мај опињн. Ал јбг нисам могао да мењам ове зиме.

17. One all season? A pretvrde za zimu, premeke za ljeto, neka kombinacija, a ni jedno ni drugo...

18. pretvrde za zimu, premeke za ljeto

Ваљда би требало да је обрнуто?

19. Da je obrnuto bilo bi dobro.