Automobilizam

1. Jebe jako, sad će i fejslift brzo.

2. Ne znaa se jeri lese voziti ili sedeti pozadi

3. Vlasnik S klase se treba voziti nazad, nema smisla drugačije.

4. Napravljena je za vozača veruj mi

5. Nikad od tebe gospodina.

6. Milijarde da imam sam bi se vozio. I privatni avion da imam naučio bih pilot da budem

7. Bohor - glas razuma.

8. Ja bih kupio s600 Pullman i platio bih Andreja Kulundžića da me vozi u onom smišnom batlerskom odelu i visokom kapicom.

9. Ženio bih Milicu Pavlović da mi treska dupetom dok nas voze a Dara Bubamara bi nam otvarala vrata.

10. Stavio bih Jasnu Šekarić u gepek da izađe kad i mi izađemo al da ona nosi pušku, kao bodigard al nije već samo statira.

11. I platio bih Mercedesu da mi ugrade kišobran u karoseriju ko na Rols Rojsu.

12. Jeri neko od vas vozio neku od S klasa i kakav je osećaj? Ja sam jedino W126 malo poterao, ostale nikako da imam priliku.

13. Jesam onu 2005. 6 fazon

14. S430 u full opremi, nije mi se dojmio nešto pretjerano, luksuzna mečka ko luksuzna mečka, jebat je :D

Lovačka, a? :D

15. Jeste kurac. Razlika između S500 i npr C220 ili E 270 je ko porediti X5 sa Zastavom 101 mediteranom.

16. Ima nešto u njima, istina, iako npr. ova s430 nije luksuznija od full E-klase, ali ima nešto u toj robusnosti.

17. Ma, osovinski razmak, ogibljenje, ležanje itd itd

18. Vozim povremeno S klasu 2014. godište - dobra je

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.