Automobilizam

1. A ne zajebavaj da ne mozes original u Bosnu nac. Ima sam telefon nedje od lika sto djelove iz Njemacke dovozi po narudzbi, mozda okrene i na Doboj, ionako se kroz Hrvatsku smoris ako 200 ne vozis :D

2. I mene ce cekat isto xaxa samo se bojim ocu li umjeti ili bolje da trazim nekog ko ne pije evo nijesam pametan :(

3. Ima ovde likova koji to rade već godinama....

4. Pa to brate, cesto idu i jos jedan nacin da ne kupujes fals :D
    Vjerujem da se radi o nizu reklamacija ali bolje i alaliti te pare nego krv propisati a na kraj opet kurcina kad dva dana prodju.

5. ma boli me kurac, platio sam im i neka mijenjaju dok ne dobiju normalan set :D

6. A kontam sad kod njih si i kupovao xaxa
    Jebe ti se ali 7 je vele srecni broj.

7. Probaj da odes i ne budes fin. Kod mene upali svaki put xd

8. Prije mjesec komsiji prvom crkne akumulator, marka neka tamo, 15 dana prije garancije i aj budem kuci ja i reko da ga povezem. On naravno iz radnje izlazi ka posran jer su mu rekli da treba akumulator i auto prvo u automoto da ispituje i da mu daju potvrdu da nije do njega mada praksa nije da prihvataju reklamacije takve xaxa. Inace i meni su slicno jednom govorili xD
    A zao mi tako kad poseru nekog jebeno xaxa. Reko druze ovo odje je racun i garancija a ti mene vracaj sad pare moje, ne zelim vise kontakt sa ovim lomovima koje prodajes. I na kraj ovaj nudi da ce mu dati popust na vartu ako oce, a komsija ovaj poce pricu kako ga cudi da mu je crko akumulator jer je sig bas ta marka medju jace ulozeno-dobijeno itd. itd. Jebao me otac ocin sto sam ista govorio.

9. Brt ja sam skoro pricao ovuda: mogu da dodjem lepo i lepo se dogovorimo da mi das drugi/grugo nesto ako ne radi a mogu u sekundi da vise ne budem fin i sam uzmem sta ocu pa slobodno biraj evo ja cak mozda i vise volim drugi nacin dosadno je kad je lako

10. Naravno brate od njega to zavisi jbg.

11. Ma nema potrebe, znaju ko sam i šta sam, ne jebu garant, jednostavno dijelovi su krš i jebiga, ide me neki maler, rekoh da ću reklamirati dok ne bude kako treba i oni su svjesni toga :D

12. Šteta što nije plin

13. Kako bih ga posjedovao. Odma bi izasao i tender za nove presretace xD

14. Može li neko molim vas da izdvoji malo vremena i da mi napiše za svako ovo auto koji im je najbolji motor, koji su najbolji modeli od tih generacija (dakle održavanje, koji dijelovi, potrošnja i ostale stavke)
    I koje bi vi uzeli od ovih vozila
    Dakle to su vozila uglavnom od 2002 do 2006 godišta

15. Zasto govorite za auto u srednjem rodu kad je auto skracenica od automobil?

16. zato što sam seljak iz bosne i smrdim na govna

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.