Automobilizam

1. Elem, slusaj vamo pseto lajf hak: ides iz npr jagodine za bg. Treba ti dva sata jbg vuces se ko prebijen 118 da ne predjes 120 i ne platis kaznu i platis putarinu 450rsd. Hocemo tako? Necemo. Zgazis ga ko covek stignes za sat vremena na naplatnoj rampi u bg kad ti traze karticu kazes IZGUBIO i oni ti naplate 720 kao da ides od nisa(kad izgubis placas najdalju destinaciju) ali nema kazne jer ne znaju kad si usao na autoput opaaaaa jebi drzavu jebi pandure

2. Ostade na prosloj strani. Ako sam vec pisao onda sam pijan bio jbg ne secam se.

Verujem da dosta vas zna al ako ima neko neupućen kao ja izvolte.

Ima ona kartica osiguranja AMSS (imaju i druge osiguravajuće kuće).

Košta 2000din i važi godinu dana. Kupuje se na NIS pumpama i nekim trafikama, aktivira sms-om.

Važi za Srbiju i skoro celu Evropu.

Elem, pogodnosti, u slučaju da vam se nesaj božr pokvari auto u inostranstvu, imaš besplatno šlepanje do prvog servisa. Ako je lakši kvar, popravljaju ga na licu mesta o njihovom trošku.

U slučaju saobraćajne nezgode, šlepaju vam auto iz inostranstva do kuće o njihovom trošku, refundiraju troškove prevoza koje ste platili da se vratite (autobuske karte), za celu porodicu.

U slucaju saobracajne nezgode, gde automobil moze da se popravi, slepaju ga o njihovom trosku do servisa a vama refundiraju troskove hotela, ako cekate popravku, tri dana do 300e.

U Srbiji imas besplatnu slepku 140km ukupno, isto imas popravke na licu mesta, i neke povlastice po restoranima, hotelima i sl.

Za 2000din godišnje, ispalti se jebeno.

3. Ajde ne zatrpavaj zapravo korisno obavestenje lobanjo mutava. Bas zanimljivo inace da si bio pijan i ispisao potpuno isti post sa interpunkcijskim znacima na istom mestu i razdvojenim pasusima na istom.mestu kao sada. To je problem kad lazes-nikad ne znas sta si koga lagao i onda dodje do ovakvih stvari. Sad ces vrv da se nakacis na mene da nesto jedes govna al necu ti odgovarati nista danas mrzi me debil si poz

4. Daj da vidim gde sam pisao isto, ako jesam onda je ovo psihotriler. Daj da vim. Ja mislim da lazes.

Elem, za ovo tvoje.

Ukoliko se desi da učesnik u saobraćaju izgubi, ošteti ili iz drugog razloga na naplatnu stanicu dođe bez validne magnetne kartice, propisi nalažu da se korisniku naplati naknada za najdužu relaciju deonice na kojoj se nalazi, bez obzira na mesto ulaska na autoput, uključujući troškove vanrednog postupka

Koliko su "troskovi vanrednog postupka"?

5. Dobra informacija Tilmo, steta sto si morao vec tri puta da pises kako bi neko primijetio.

6. ps
    Elem, slusaj vamo pseto lajf hak: ides iz npr jagodine za bg. Treba ti dva sata jbg vuces se ko prebijen 118 da ne predjes 120 i ne platis kaznu i platis putarinu 450rsd. Hocemo tako? Necemo. Zgazis ga ko covek stignes za sat vremena na naplatnoj rampi u bg kad ti traze karticu kazes IZGUBIO i oni ti naplate 720 kao da ides od nisa(kad izgubis placas najdalju destinaciju) ali nema kazne jer ne znaju kad si usao na autoput opaaaaa jebi drzavu jebi pandure

Tooo brate!

7. Ovo sam video. Koristiće se vrv

8. Tilmo i kartice osiguranja
    Ali oprez ne vaze kad pijan vozis jer si vazda kriv xaxaxa

9. Nema na cemu, drago mi je da neko ceni

10. Pitao sam vec na raznoraznim al Aj i ovde. Koliko nije skup golf 4, 1,6 benzinac u dobrom stanju, 2002 godište?

11. Dve hiljade je neskup

12. Ok. To mi treba. Fala

13. Nista brt. Imas na oglasima i po 2200 jbg ne znam koliko je dobro to "dobro stanje" evo pogledaj sam pa uporedi al pazi imas ovde i 1,4 oni su jeftiniji. Idi na sortiraj po ceni uzlazno da ti bude lakse
    https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/pretraga?sort=price_asc&brand=211&model=2520&year_from=2002&year_to=2002&fuel%5B0%5D=45&city_distance=0&showOldNew=all&without_price=1
    Edit: sortirao sam ti, ubaci samo kubikazu ako oces da ti izbaci ove 1,4

14. Odličan hak ps

ne bi me čudilo da su ovaj sistem i napravili znajući da će narod početi masovno da plaća punu putarinu

15. A brt "ne isplati" se ako ides fazon kod boha pa ustedis 7min brzom voznjom a platis 600kinti. Ali ako ides za aleksinac doplatis fazon 100 dinara xd a qko svakako ides za nis onda nemas drugih troskova al nemas ni kaznu kako ono ggwp jel

16. Nesto mi govori da ceo taj sistem naplate kazni nece zaziveti uskoro ce svi blejati na pumpi ispred naplatnih rampi I 40 posto vozaca ce gubiti kartice

17. Evo prvih mesec dva ce se napisati kazni dok svi ne skapiraju I to je to

18. Ako ne zazivi-jos bolje jbt. Dok je na snazi gledacemo kako da ga izjebemo. Jedino smara sto ovako ne mogu da koristim tag a tag je jedna od retkih novina koja je zapravo do jaja

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.