Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
<3
https://www.b92.net/automobili/razno.php?yyyy=2018&mm=03&nav_id=1374188
Taj izbor je svake godine težak transfer blama.
Prva pratilja je preslatka
Jel čuo neko neku priču oko menjanja pravila što se tiče kategorija, kao u fazonu da će da zabrane da sa b kategorijom možeš da vučeš prikolicu do 750 kg?
Jebem ih u novi zakon sto su usvojili ovako brzo bas, kako bas ove zakone najbrze usvoje sve im jebem
Koliku povoljnost ima invalid na registraciju vozila od tipa 2500 kubika i nekih 150 konja je l' ga ne izađe to više od, jebem li ga, 200e?
I ima li ko propis možda gde to mogu da pročitam, da ne bunarim sam, lakše mi je da pitam (svakako ću da izguglam sad nego eto računam znate)
Izguglaj coa sto si cigan
Našao sam i saznao da imaju oslobođenja samo na prvo vozilo registrovano u godini, to mi je dovoljno, ne treba ništa
Jebem ih u novi zakon sto su usvojili ovako brzo bas, kako bas ove zakone najbrze usvoje sve im jebem
Nemo' se živciraš odmah, nemam pojma jel tako zaista, dobio sam (dez)informaciju od jednog drugara.
Koliku povoljnost ima invalid na registraciju vozila od tipa 2500 kubika i nekih 150 konja je l' ga ne izađe to više od, jebem li ga, 200e?
I ima li ko propis možda gde to mogu da pročitam, da ne bunarim sam, lakše mi je da pitam (svakako ću da izguglam sad nego eto računam znate)
Ako je invalid 80% onda je registracija tipa 17k dinara.
http://www.registracija-vozila.rs/kalkulator-registracije-vozila
Čiroki 4.0 230 konja 19 k
Ma miki prica mi lik koji je u tim saobracajnim vodama kao to dok dodje do skupstine, pa dok usvoje, pa dok potpise precednik pa dok izadje u sluzbenom glasniku kao nece pre maja, juna
I danas ovo kao op usvojili, nista mi nije jasno
Pa vrv nije bilo rasprave. A i agencija za bezbednost saobracaja je prilicno nezavisna pa rade sta oce mafijasi kurve i licimuri
Kakvi tamo likovi rade, sve go strucnjak a veze sa saobracajem nemaju, sede u upravi filozofi pravnici i tako neki teletabisi svi ubaceni po nekoj liniji, zato nam se i raspada saobracaj
Ali bukvalno drzavni posao ne radimo nista level max
Alvirovic al onaj drugi je tamo bog i batina, ozbiljna ali ozbiljna lova je u pitanju
Ne razumijem sta su mijenjali.
Odje ima sad masu podkategorija, ranije je bilo samo B. Sad recimo polozis za B kao i ranije i dobijes da imas vozacku B i BE kategorije, ova druga je za malo auto sa prikolocom, 100% tacna informacija.
STA JE OVO GORIVO POJEFTINILO???
Odje ima sad masu podkategorija, ranije je bilo samo B. Sad recimo polozis za B kao i ranije i dobijes da imas vozacku B i BE kategorije, ova druga je za malo auto sa prikolocom, 100% tacna informacija.
Pazi, ne mogu da nađem zvanično, ali pre si sa običnom B kategorijom (bez BE, C itd.) mogao da vučeš prikolicu do 750 kg i ako ukupno auto+prikolica+teret ne prelaze 3.5t. E sad, da li me ovaj drugar zajebava ili šta, kaže mi da više bez BE ne smeš ni tu malu prikolicu da vučeš. Ovo što mi je drugo rekao je bio tačno, fazon duplirali su kazne za razne prekršaje. A za prikolicu ne mogu da nađem zvanično ništa.
Jbg, glupo zvuči ali treba mi mala prikolica jako često kad sam kući.
Pa brate ne razumijem kako mozes da imas B a nemas BE. Odje svak bukvalno ko polozi B mora mu se i BE upisat po zakonu. Ne znam u Srbiju kako je, mora li da se doplati ili polazes dok prikolicu vuces lol
Ja bih vozio, puca ti kurac tacno, ne mogu ti skinuti sa plate. Ni registrovao je ne bih.
Ma to je ko sad polaze valjda, ko je polozio ranije ima sve B kategorije
Trenutno svak ko polozi za auto upisuju mu B i BE, a ko je ranije polozio jos B1 i AM, 100% tacno je ovo, za CG pricam. Ne znam kako su zamislili u Srbiju to, izlazis sa prikolicom da polazes ili sta, stvarno mi jasni nijesu.