Automobilizam

1. Kupio moj brat od rodjene tetke novog kad sam ja uzeo novog fokusa. Zajebavao sam ga solidnih 5 godina.

2. A taj auto treba da bude jeftinija Golf šestica jeli?

3. vozio sam i20 neki rentakarovski raskantan, nije nesto. malo pre toga neku kiu ili tako nesto.
    sad kad se razmislim nigde van evrope nema evropskih automobila skoro uopste...

4. inace sve to isto, gde god ga pravili, do negde malo iznad golfa recimo... dok ne predjes u neku malo bolju klasu, onda kao ima razlike.

5. sacete mi objasnite kako ima nepremostive razlike izmedju novog golfa, renoa megana, mazde 3 i kie koja god da je ta klasa i kako nemam pojma al ajd...

6. Ne razumem te jbg
    Je l Golf bolji od I30

7. manje vise isto sa istom opremom dok ne pocne da se kvari, a onda posle nemam pojma

8. znam i ljude koji kazu da im je golf najgore auto koje su ikad kupili, izvrcu ceo svet naopako :)

9. Znam ja jednog debila nazvacemo ga marko iliti jebac koji kaze da je mercedes sranje i da je za cigane

10. Mislim ako pricamo koga znamo...

11. Boh brate auto od a do b, jeftin i ako nije nov vecinom kupljeni novi odje i nijesu puno presli. To bi bile pozitivne strane.
    Ako pitas bi li vozio ne je odgovor.

12. Dacija logan, ima neko neke utiske koji motor sta valja sta ne?

13. Jos se nadam Boh ce doci i baciti skec neki u vezi prvog aprila i hjundaija xD

14. Ma to jebe somija, somi kupio i30 jer je iz leskovca i solidna stipsa

A ja se razmisljam o loganu al crven mi je lep

15. Hahaha to se od somija i ocekivalo

16. Uzeo onomad ćaća da se matera voza do pijace i30, išao ja i na put šnjim, ne troši mnogo, nije zahtjevan, nije osjetljiv na loše gorivo, kupljen sa malo jače od 90 hiljada na satu, ništa se do sada nije sjebalo drastično, ono kugle i krajnice ne računam, to matera drka po ivičnjacima ne jebe sistem ni 2%, dobro ikako i ima točkove, mašina kao mašina ništa joj nije. Malo jebe što je sav plastičan pa kad se izvrneš totalka je sigurno jer se sav izlomi i što jebena sijalica u faru kada ti crkne moraš da rasklopiš pola jebenog auta ali dobro, šta sad.

E dal je bolji od golfa jebem li ga, alergičan sam na jebene golfove ako nisu GTI tako da ono...

17. Vidio sam danas na granici, kraj mene došao neki lik, vozi gospodin tojotu C-HR hybrid, bijelu, ono je savršenstvo kako moćno izgleda uživo, jedno 25 puta bolje nego na slikama, zaljubio sam se

18. Kakvi su ovi, na benzince mislim. 2004-2012god A klasa.

Mislim, nije to Mercedes, nego nema li neke ocigledne mane?

https://www.carzone.ie/reviews/images/214_mercedes_aclass2004_01.jpg

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.