U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
TT vuče toliko pičke za sobom da je nerealno....
to mi je jedini ''turn off'' za njega, da ne bude kao gle pezosa pacenika i kompleksasa uzeo auto samo da vija pizde sa njim....a realno ja svrsavam na njega jebe mi se za natasu iz karlovaca na primer sto bi isto balavila na njega
cak i kabrio mi je jebljiv iako ne volim dvosede, deluju mi neupotrebljivo
Al čekaj, što ne bi iskoristio ponuđenu priliku, samo totalni idiot ne iskorištava ponuđene prilike
I dal je realno da neces da kupis auto koji ti se svidja jer ce neko misliti da si ga kupio da juris picke sa njim? Pa i da ga jesi kupio da juris picke sa njim ne vidim problem sta
Kajaces se zbog ovih rijeci jednog dana, Petre
Sad me ljuti toliko da ću sutra kupiti TT i da mu snimam video klipove iz njega da je peder.
Bolje nemoj, neko moze pomisliti da si kompleksas i pacenik
Ali realno najgori razlog protiv nekog auta sig
ne valja ni kada puno troši
Pogotovo ne valja ako si sirotan
pa to
ali TT zbilja najdžukačkije auto ever. i više mi je nekako žensko.
A sta ste se zalepili za to....ne kazem da zbog toga ne bi uzeo nego da ono, malo previse govori ZELIM DA JEBEM
Jedino te potresnje preko 10 litara su mi sranje jer se po ceo dan vozim kolima gradsku voznju...koja je poenta onda da imam auto koji trosi 15 litara
šta kenjaš imaš ti para
Pa ugradi plin jbg
jel imate nekog majstora na nbgu za preporučiti, pozdrav
gradska vožnja u novom sadu zahteva 10% više goriva od gradske vožnje u banatskom brestovcu XD
Bio sam neko veče na mišeluku, klasičan srbski automobilizam - 60% alfa romeo 147 i slični, 20% golfovi 2,3,4, 20% astre i ostalo, i moja lada samara u prikrajku lol. Od svega toga, 80% RU tablice
Audi TT-Porse za sirotinju. Vozio sam ga 6 meseci posto se prvi pojavio, kao sportski auto odlican, mali, lagan, jak motor, nije preskupo odrzavanje, ali je skucen i nepregledan, pogotovu bocni prozori kao da si u podmornici.