To samo u srbiji stave micubisi lanser sa 250 konja kompleksasi pa onda gledamo gta svako malo umesto da te lepo snime pa kad te zaustave evo kazna sinovac i cao
Djoks Stajl
Kjundai i30 treperi instrument tabla tj samo onaj deo iza kilometraze, varira od svetlo do tamno plave
Jel ima neko predstavu sta to moze da bude?
1. Crkava ti displej ili pozadinsko led osvetljenje.
2. Kontakt napajanja displeja (hladan lem ili loš konektor zavisi od vrste konekcije, prljavština, vlaga).
3. Da li si možda dodavao nekog većeg potrošača npr. multimediju pa su ti u servisu uzeli napajanje sa displeja tj. povezali napajanje na isto napajanje na kome je displej?
4. Koje ti je godište auto, da vidim koja je tačno tabla?
Do tog je ekrana, slab kvalitet nikakav. Vjrv se i na suncu slabije vidi ili ce se vidjet.
Evo uvode da vozaci kamiona i autobusa moraju imati zavrsenu srednju skolu za vozaca. I moraju na obuku osmocasovnu, 300 eura do danas, od danas 600. Postaje perspektivno zanimanje sig.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
A lako je tebe kurčit se sa X7 kad u PG ne pada snijeg
kad je onaj veliki snijeg pao prije nekoliko godina tada sam na X6 montirao snjegočistač i očistio cijeli blok 5 žao mi je bilo da se ljudi muče.
http://www.rtv.rs/sr_lat/region/crnogorci-lazu-da-su-bolesni-da-bi-im-ocistili-sneg_300382.html
lijene guzice
Pričao mi je drug da je jedan lik spuštio džipa niz onu zemljanu padinu od gornje strane Gintaša kod stepenica.
strmo i kruni se zemlja ali bi mogao neki službeni džip recimo
http://www.anonews.co/inventor-of-a-water-powered-car-died-at-restaurant-shouting-they-poisoned-me/
Insignije dvije u presretace idu
Danas ih ubacili, novi model, svjetlo siva i bijela. Nijesu ih jos zatamnili i slabe motore imaju, ali grdilo vozaca uhvatise danas
A i ti presretači postaju kurac svako malo na Ibarskoj neki M im pobegne
ma mogu da mi ga duvaju, ko ce bre mene da zaustavlja
Boh, odje su sve porodicne limuzine dizel presretaci. Mozes lagano pobjeci, ali patrola te zaustavlja ako imaju dokaze jbg
To samo u srbiji stave micubisi lanser sa 250 konja kompleksasi pa onda gledamo gta svako malo umesto da te lepo snime pa kad te zaustave evo kazna sinovac i cao
Glupi smo kao kurac generalno
Kjundai i30 treperi instrument tabla tj samo onaj deo iza kilometraze, varira od svetlo do tamno plave
imaš tamo temu za sirotinjsku spiku, tu se postavljaju pitanja za hjundai i slicna govna.
Neka tamo tebe i tilma xD
Gtd, miki? Ako neko ima predstavu nek pise
Šomi23 ima i30 pitaj njega
1. Crkava ti displej ili pozadinsko led osvetljenje.
2. Kontakt napajanja displeja (hladan lem ili loš konektor zavisi od vrste konekcije, prljavština, vlaga).
3. Da li si možda dodavao nekog većeg potrošača npr. multimediju pa su ti u servisu uzeli napajanje sa displeja tj. povezali napajanje na isto napajanje na kome je displej?
4. Koje ti je godište auto, da vidim koja je tačno tabla?
i10 imam boh tako da ne bih znao odgovor na ovo pitsnje
Do tog je ekrana, slab kvalitet nikakav. Vjrv se i na suncu slabije vidi ili ce se vidjet.
Evo uvode da vozaci kamiona i autobusa moraju imati zavrsenu srednju skolu za vozaca. I moraju na obuku osmocasovnu, 300 eura do danas, od danas 600. Postaje perspektivno zanimanje sig.
Mnogo je perspektivno voziti kamion 1600 kilometara 60km/h i čekati na granici sa Turskom npr 6 dana.