Automobilizam

1. Je l si uzimao u razmatranje e36?

2. Videce nesto. Cisto da naglasi da mozda nesto planira al mozda bude i punto.
    Malo trosi.

Interesuje se za auto al sad ima preca posla looool

3. Brt nisi ranije bio ovoliko jadan, koj ti kurac?

4. Cara™
    :)

Hteo si reci: lolololo?

5. Nasmejao si me true jer me kao grdis da dam pre bio dobar a danas vise nisam kao sto sam nekad bio.

Hvala kurci :)

6. Ne, napisao sam nisi bio OVOLIKO jadan, znaci bio si jadan i ranije samo manje. Glupanderu

7. Hahahhahha.
    I sta si resio? Automatik punto?

8. Go kurac od definicije. Minus

9. Si procitao koment poslednji?

10. Galantni dupla nubara.
    U praxi ima nas 20 vrv nas ima 13.

11. Jedan benefit, uvode markere u gorivo i stroze kontrole kvaliteta. Kupujem ga na veliko, na dva prosla auta sam morao da busim dpf. Bmw se jos drzi. Zato 1.4 trocilindras ne prelazi 5 litara, nafta samo da je masno :D

12. Mazda 3 mi iskocila jedna fina, 2006-to, 2.0 benzinac sa 150 konja, misljenje? Cujem da su im benzinci do jaja pouzdani

13. Uzmi Mercedes B klasu benzinca to godište.

14. To mi sranje, plus gledam samo japance

15. E jbg Mercedes sranje.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.