Automobilizam

1. E, kad smo već kod rasturanja u delove, koliko bih mogao da dobijem za w124 200e, 93' godište? Msm kad već ne mogu da ga registrujem u Srbiji, bar da uspem da izvučem makar 900-1000 eura pošto je skroz ispravan i limarijski zdrav.

2. Jebi ga, tačno ti dođe da im bačiš kašikaru u kuću. Ja sam se donekle osigur'o garažom i paščetom.

A za Mercedes (sa motorom) tu do 1000 eura ako ga prodaš kao stranca.

3. Da neće ko T4?

4. Prodadoh vitaru, jebem joj kolje :D

5. Proda ili zamijeni za Smarta?

Ja prodajem ili mijenjam T4. Ostalo samo da se ofarba i stavi branik.

6. Prodadoh. Dođe čoek sa majstorom, ispregledaše, reče ima keš, rukovanje, potpiši ugovor, doviđenja prijatno.

7. Jebi ga, čovjek da ga udari dok poplaća majstore i djelove ispade skuplja pita n'o tepsija. Nego ako je vezan za kola ne treba žaliti para. Još ako ga je novog kupio...

8. Jel imate preporuku za neki jeftin auto koji je jeftin za održavanje tipa Astra G, Bravo jtd i tako neki?

9. Golf 2. Može i Džeta ili Pasat. Predložio bih i Juga ili Fiću, ali mislim da ih nema tamo.

10. Bravo JTD jeftin za održavanje? Dal si realan?

11. Golf 2. Može i Džeta ili Pasat. Predložio bih i Juga ili Fiću, ali mislim da ih nema tamo.

Nije za ovde, nego kad se vratim dole. Za nedelju-dve ću da dobijem odmor od 10 dana pa idem malo kući pa hoću da vidim situaciju u usputnim zemljama sa tim kolima. Mada mi se najviše sviđa Astra G.

Bravo JTD jeftin za održavanje? Dal si realan?

Hvale ga po forumima. Mislio sam na onog Brava 2000-2002 godišta.

12. Nije Bravu jeftino održavanje, bar ne u CG. 'Talijani su kod nas skupi da Bog sačuva.
    Ako 'oćeš samo jeftino održavanje kupi Juga. Ako 'oćeš i pouzdanost i manju potrošnju kupi Golfa dvojku dizela.

13. Ma daj, hoću auto 1999-2004 godište, mislim da će biti za do 2500 eura sa carinom.

14. Golfa trojku. I još ti ostane para. Ako ne mora biti dizel gledaj i Astru F.

EDIT:
    Zajebah se malo, pročitah '94 lolo

EDIT2:
    http://www.polovniautomobili.com/oglas4790516/zastava_koral_in/
    Ima i plin.

15. Misliš da to može da se uveze? To jedino da zadužim ćaleta da mi traži po Srbiji.

16. A ja mislio da kupiš ođe. Šta mu znam, neki Opel ili VW. Ne proizvode se više auta sa jeftinim održavanjem lolo

17. Koral in je jedna od najružnijih kreatura ikada.

18. Natrpali poliestara da "uljepšaju" Juga.

19. I za to su platili Đuđaru neke silne pare.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.