Prijava

Ja se svađam samo na internetu, jer inače postoje šanse da popijem šamar. Dakle, ignoooor.

Nekim ljudima je nešto nemoguće objasniti (rečima, dokazima....)

Previše sam živčan da bi se verbalno prepucavao sa nekim, odnosno svađao. Što se tiče krljanja, znam da se suzdržim, kad treba. Šamar je zajebata stvar, ili ćeš poslije toga da otkineš lika koji ti ga je zavalio ili ćeš da ćutiš kao popišan.
http://www.youtube.com/watch?v=1HBZRkRRCwY&feature=related

Prvo ga dobro išibam pa ga vodim kod mene na urgentni da ga osvežim infuzijom malo,da ga povrnem.

Ma zapišaš ga dok leži, dođe ti na isto.

Poenta je u kriterijumima. Ja se ne raspravljam sa osobom koju smatram nedovoljno upucenom u oblast o kojoj pricamo. Ne ignorisem nikoga ali isto tako ne dozvoljavam sebi da upadam u vatru i besnim zbog koje kakvih ljudi.
Tematika je dobra. U Srbiji sebe za intelektualca smatraju sve osobe koje su dosle do 3-4 godine NN faksa i dopustaju sebi da tandrljaju i candraljaju u svim smerovima.
Ja volim da se pobijem sa nekim samo ako se osecam agresivno i ako je jos neko raspolozen za to. A to psihicko spustanje. E to mi nije jasno :)
Mene niko ne moze psihicki da izmaltretira. Ma koliko je u pravu.

Јана зна да мисли..

Ja mogu Jano da te mučim pcikički, ali ne pobedim na kraju :(
Sećaš se ono jednom kad sam ti to uradila pa si mi jebala mater?
Jao, kako sam plakala.
Posle sam sahvatila da je bolje da te bijem, te biram "tučenje"

U Srbiji sebe za intelektualca smatraju sve osobe koje su dosle do 3-4 godine NN faksa

Spusti malo granicu, ovde sebe intelektualcem smatra svako ko je ikad makar UPISAO neki fakultet, cesto i bez ijednog polozenog ispita.

Ovde sebe intelektualcem smatra svako ko je ovladao raspoznavanjem slovnih znakova pa još ako zna i abecedu i azbuku..ojha.
Polupismenost je rak, nepismenost nije.
Ako me konobar kulturno i šmekerski zajebe za ceh u kafani, aferim brate, i simpatično mi. Ne volEm džiberske, seljačke bahatluke, ako mi spusti kulturno, super, ako ne...
Ne volim se tući ali poenta je udariti prvi :)

Maro. Ti ne moras ni da se bijes ni da pricas. Dovoljan je jedan ostar pogled. I cozdra vozdra. :))))
@Jer. Znas takvim ljudima (ti koji su tek upisali faks) je najlakse oprostiti. To bre mlado, puno elana, kapira da ce on napraviti neki bum u svetu svojim znanjem i svojom inteligencijom. Jedno vreme na faksu sam radila sa brucosima. I skapirala da su oni ko stenad. Misle da sve sto leti moze da se jede :))) tako da njima ne treba uzimati za zlo kada se nakace na neku temu i nece da sjasu, ja volim kad me tako neki srednjoskolci proispituju jer kapiram da tako treniraju svoje vijuge da bi jednoga dana bili uber smaraci poput nas samih. :)
Mene vise brinu mirodjije koje o svemu sve znaju. I nema rasprave bez njih. Posalice ili iceg iole kvalitetnog, to je za zabrinjavanje i zato sam stavila gornju granicu od 3-4 godine :)))
A sto se tice kvazi intelektualaca ja-procito-mesu-selimovica-celog ne znam. To treba bataliti, te rasprave bez ikakve poente. Nesto kapiram da kolikcina vremena koju trolovi utrose za raprave i uterivanje svoga misljenja u fizicke i mentalne supljine "nesretnika nesposobnog da se odbrani" ,bila mnogo lepse utrosena setnjom ili slusanjem muzike.
Meni nije problem sto ce neko da me smatra... Kako Dzimi rece malomnicom.. Samo zato sto izbegavam sukob bez povoda i poente.

Hvala bogu da ću izbegavati sukob ali šta radiš ako ti neko uvaljuje pušing non-stop?
Mislim-lakat u grbaču sjaši mi s leđa, al jok to, neće pa neće?
Aj daj mi savet.

Prosto aurora. Zapitas ga zasto je najasio na tebe kao mutav na telefon. I nista drugo. Pogotovo ako zaista ne znas zasto ti neko konstantno uvaljuje pusing. A ako je odgovor "zato sto me iritiras" onda bi trebala da ozbiljno pocnes da sazaljujes tu osobu. Ili da nazoves nekog od njegovih najblizih da se konsultuju sa lekarom i vide sta to nije u redu. Jer ni po kakvim kriterijumima nije normalno da te neko salece sa nebulozama i potrebom da ti ispadnes glupa ili nedovoljno nacitana itd..itd... itd..

Nabodi ga u jaja.
Ako je žensko i nema jaja, da joj ih pa je nabodi u ista, ali se izmakni zbog da se ne isprljaš.
Gornja jaja nisu lomljiva, te se ne izmiči no hrabro u napad čizmom.
Ovo je blaža verzija. Ne bih da zvučim grubo.

:DDDD za marin post :DDD

Ја сам увек за физички контакт, јебем ли га, безболнији је по обе стране и оставља мање последице :)

Lako je tobi da se kurčiš kada niko ne bi uradio hobita.

Ја сам увек за физички контакт, јебем ли га, безболнији је по обе стране и оставља мање последице :)

Lako je tebi kad treniraš onaj sport :) A šta ja sirota da kažem, ne mogu flašu vode da otvorim, koliko snažne ruke imam

po mognućsti treba zabiti šestar kroz nos do mozga, e ako ni to ne uspeva onda treba pljunuti u facu i isisati oko!

Kada to sve prodje debilu treba objasniti da je zapravo on kriv što mu je oko popijeno i tražiti pare od skota!