Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
1. Levo-desno
2. Ono
3. Brate
Hej, često kažem LOL i to bude propraćeno upiranjem ruke u dotičnog lika koji se neviđeno provalio. Davno sam jednom i profesoru ustavnog to rekao na predavanju. Čudna je to scena kad se smeješ ko lud na brašno a pun amfiteatar te uznevereno gleda (pičke se ulizivale)
Macak pos slemom kod mene u odeljenju (prvi gimnazije) ima jedan lik od 195cm koji tako vice LOL i upire prst u ljude... mislio sam na sekund da si ti on, al kad sam procitao do kraja shvatio sam da nije.
Батори, баторану, маћори, и Лејмфест!
lebtejebo... u poslednje vrijeme...
Zaloma.
Jebem ti sranje.
Курац палац, баш сам се нешто навукао, мора се прекинути. :)
Jelte
Zapravo
Doista
Ono...
Šta god da mi neko priča ja odgovaram sa:
- Dal tako?
- Zar je dotle došlo?
Iju, garant?
"Sine", "ćeri", "matero", "gospode bože", "geeeeeeej", "moć", "no međutim..", "oće to tako", "no shit, sherlock"... ovo je jedno 10%..
Često se menjaju, jedan mesec pričam jedno, drugi drugo, trenutno je:
"Jedi govna."
Jebem mu random clan porodice krvavog/u/o (ili mrtvo).
тренутно - индијанац и јебему (овако без размака) дете крваво-мртво, исто ко Јебачу
што је добар овај српски има те јаке живописне клетве а не ко ови педерчићи амесрски фак шит мадрфакр и то је то, уместо лепо узмеш кажеш дете крваво ко нормалан човек
Jeste vi ljudi čudni!!
Zarazio sam ovim pola poznanika s kojim komuniciram!
Тренутно је
АЈДЕ? и, Еееееее јебига
Znači
Ono