Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
1. Levo-desno
2. Ono
3. Brate
Hej, često kažem LOL i to bude propraćeno upiranjem ruke u dotičnog lika koji se neviđeno provalio. Davno sam jednom i profesoru ustavnog to rekao na predavanju. Čudna je to scena kad se smeješ ko lud na brašno a pun amfiteatar te uznevereno gleda (pičke se ulizivale)
Macak pos slemom kod mene u odeljenju (prvi gimnazije) ima jedan lik od 195cm koji tako vice LOL i upire prst u ljude... mislio sam na sekund da si ti on, al kad sam procitao do kraja shvatio sam da nije.
Батори, баторану, маћори, и Лејмфест!
lebtejebo... u poslednje vrijeme...
Zaloma.
Jebem ti sranje.
Курац палац, баш сам се нешто навукао, мора се прекинути. :)
Jelte
Zapravo
Doista
Ono...
Šta god da mi neko priča ja odgovaram sa:
- Dal tako?
- Zar je dotle došlo?
Iju, garant?
"Sine", "ćeri", "matero", "gospode bože", "geeeeeeej", "moć", "no međutim..", "oće to tako", "no shit, sherlock"... ovo je jedno 10%..
Često se menjaju, jedan mesec pričam jedno, drugi drugo, trenutno je:
"Jedi govna."
Jebem mu random clan porodice krvavog/u/o (ili mrtvo).
тренутно - индијанац и јебему (овако без размака) дете крваво-мртво, исто ко Јебачу
што је добар овај српски има те јаке живописне клетве а не ко ови педерчићи амесрски фак шит мадрфакр и то је то, уместо лепо узмеш кажеш дете крваво ко нормалан човек
Jeste vi ljudi čudni!!
Zarazio sam ovim pola poznanika s kojim komuniciram!
Тренутно је
АЈДЕ? и, Еееееее јебига
Znači
Ono