Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. vette, sta sam ti reko za ponasanje? ne vredjaj druge

Нисам вређо... Само износим чињенично стање... :)

едит: а и ти Јебач што се дркаш? ложење класично, зајебанција

2. http://www.dodaj.rs/f/14/12o/2XyV9pvv/untitled.jpg

ovo još dok mod nije bio, pa zamislite šta je radio kasnije :-)

3. сигурно је било али мора да стоји овде
    http://www.dodaj.rs/f/n/A8/4cGhheg2/adatatwasfawrawt.jpg

4. Сјећам се овог. Врло добар самозајеб :)

5. Брате, смешна је била изјава да би могао да пребијеш већину ликова са теме.

6. Jes realno, posle kad sam procitao svoj post, izvristao sam koliko je bila u fazonu nekog narcisa. A stvarno,ne znam zasto mi je to palo na pamet,valjda mi svi drugari stomaklije i minimum 190 visoki,pa mi ona goluzdravost "zasmetala"

EDIT: brate, ne vecinu. Sve. Samo sto bih za neke morao da se pomucim,a neki bi uspeli da me udare, hahhahah

7. Ошишан на кеца и пирсинг у обрви, ја се не би' зајебав'о с тобом...

8. И онда дођем ја и посложим вас све

9. ŠKK, prešo sam iz teške u super tešku, nisam više devedeZjedno kilolololo

10. Jel me neko zvao da se bijemo?

11. Хахахаххаха виђи му коментар :Д
    Фацо, пичкетино распала, пу, добићеш бан на 6 дана за сваког рака којег си поменуо

12. Таман сам хтио да поменем скочка да ће доћ, кад га ево :Д

13. Ja sam apsolutna kategorija, ne bijem se sa dječurlijom OPAAAAAAA

14. E neš Kurdovati! ks ks ks

15. Фацо, пичкетино распала, пу, добићеш бан на 6 дана за сваког рака којег си поменуо

Не вади из контекста да ја не би штогођ извадио и почео ошамућивати народ по теми.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.