Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. Pa Bolt, mora biti prvi.

2. Zaleteo se sa sve osmehom na licu istovremeno rugajući se drugim učesnicima pa je iznenada, ne gledajući, naišao na prepreku :)

3. Nije ni prvi ni posljednji koji to radi, bilo bi zanimljivo da se aktivira ova tema ne znam zašto je zapostavljena

4. Бедно. И ово исто, с профила:

Johnny Kurajber (meni)
    Ti ćeš ovde ako ostanše biti ozbiljan autor, jer već umeš da pišeš. Ti i DBSK97 ste mi sada u grupi mladih nada

5. bilo bi zanimljivo da se aktivira ova tema ne znam zašto je zapostavljena

Stub srama je sa razlogom rezervisan samo za kvalitetne i poznate autore, koji zasluže da se nalaze na njemu. Takvih nebitnih koji su se lajkovali i pravili gluposti ima gomila. Postavljanjem svakoga na stub se gubi smisao teme.

6. Аааа, због тога ти ниси завршио на њему... Коначно смо сазнали одговор.

7. Čekaj, Kostić je bio tamo pa je nekako skinut?

8. А рекао сам да нећу да се гањам с њим, али кад почне овако да глуми лудило, да трипује неку елиту... немош да одолиш.

9. Stefane na stubu srama je brda nepoznatih i nekvalitetnih autora koji su se lajkovali sa fazon 50 duplih. your argument is invalid

10. Stub srama je sa razlogom rezervisan samo za kvalitetne i poznate autore, koji zasluže da se nalaze na njemu. Takvih nebitnih koji su se lajkovali i pravili gluposti ima gomila. Postavljanjem svakoga na stub se gubi smisao teme.

Jel Thinker_ tamo? Nisam gledao, pa ne znam, a mislim da je ako ništa bar ovim posterom zaslužio da spada u "kvalitetne i poznate autore".
    http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201107/179170/i-evo-prilike-za-oman.jpg

11. Стеван
    Аааа, због тога ти ниси завршио на њему... Коначно смо сазнали одговор.

хахаха, шук шук!
    аџаџаџаџа

стефане, било је и далеко непознатијих људи тамо од рецимо неког болта и те екипе.

12. Thinker je posebna vrsta, nekrunisani vladar Stuba.

13. ako objasnis kao zhajk npr ides na stub hrama

14. Jel Thinker_ tamo? Nisam gledao, pa ne znam, a mislim da je ako ništa bar ovim posterom zaslužio da spada u "kvalitetne i poznate autore".

Дионисијо, из прве руке информација.

Тхинкер, Мост, Илузија и остала екипа налога се јесу лајковали међусобно...пар месеци, док то ниси пријавили једном моду..који је скинуо лајк и после тога лајковања није било.

Е сад, да би се оправдао трајни бан, то је стављено у разлог бана..али реално, Тхинкер никад није био банован за лајк...за све остало што постоји на сајту и изван њега јесте, пар хиљада пута.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.