Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Hah.
Realno, Thinker, Iluzija, Most i svi ostali njegovi nalozi su korišćeni za masovni hejt svih mogućih autora. Na primer, mene je hejtovao sa tri različita naloga, a mnogo autora je potkačio sa jednog ili više. Realno, to je čovek koji ima najviše obrisanih ocena na sajtu. Realno, to je čovek koji je zlatiborcu prijavio da ga pljujemo na Vukajliji pa smo opomenuti zbog nečijeg postera. Realno, to je jedan od dva čoveka koje sam ja obrisao iz FB prijatelja iako tamo prihvatam svakog.
Realno. Ovo je iz prve ruke.
thinker, iluzija i most.
Ja ne znam ko bi drugi mogao da brani moral i samo bitistvovanje te osobe, osim nje same.
За ово прво си погрешио, никад нису бановани за хејт а ни за лајк...остало је тачно :)
Опа
Па наравно да сам то ја, мислим, очигледно је. Браво Коста, јес да сам ти то рекао у пвт-у пре месец дана, као и осталим ауторима које знам преко фб-а..али правићемо се да си ме провалио :)
Dzaba sve to, meni je on bio kvalitetan autor, na sva ta tri naloga. Imao je kreativnosti i odlicnih stvari.
Thilmo, ja sam bio aktivni mod u to vreme. Nisam ni rekao da je banovan za hejt i lajk, rekao sam da je zaslužio i za to da bude trajno uklonjen.
A jesam zakuvala :))
Брус, ја нисам рекао да нисам заслужио трајни бан.
A gde je onaj baja što je pričao svašta nešto kako je sramota za lajkovanje i onda se saznalo da je lajkovan iz svih krajeva sveta.. Ne sećam se da ga jebeš kako se zvao. Pa smo smišljali teorije kako je uspeo sa nekih XX naloga da se lajkuje iz svih tih krajeva.
El se seća neko života vam da mi prosledi link od teme kad ga je Bruce, celt ili Kurd raskrinko ?
Nisam ga ja raskrinkao, Celt je, beše neki vetar ili cepač atoma ili tako nešto....
Thilmo, ne znam zašto si sad došao da se ofiraš kad si nas tamo cinkario kao poslednje mafijaše. Bolje da mi nisi rekao ko si.
I još tada sam ti rekao da odavno znam da si to ti.
http://www.dodaj.rs/f/V/sv/1CJKlW4P/snap-2013-07-06-at-21064.png
Ко је Златиборац?
oni što prave čajnu od argentinske govedine...
Да сам знао за то, па да зовем ја Карнекса, да их убије од батина обојицу. КУЛЕНОМ!
Ja vidim razgoropadio se ovaj Thilmo na takmičenju hoće čovek da mi rastrgne duplišu, a ja pominjao Thinkera, Mosta i Iluziju na svakoj temi, predlagao ga iz zajebancije za moderatora. Koji lik. Deportovati burićima za nuklearni otpad u neki napušteni rudnik, zapečatiti, i ne pušćati van. Nije za ljude nego za krtice, slepe kučiće i gliste.
Па и хтео сам да одем са сајта, тј. да се не враћам..зато што не умем да располажем временом, за било шта, тако и за Вукајлију. Висим по цео дан овде.
И таман кад сам се одвикао, Кајзен убацио оно такмичење за таблет. Ја направим налог, тек после провалим да новајлије и не могу да учествују..и тако се опет навучем.
А не знам што си брисање оне реакције доживео тако лично, била је глупа лололо
Иначе, Костић ме наговорио на то..пошто му је Златиборац спонзор за кулен.
Emo cave ištu kulen, emo cave se moraju zadovoljiti kulenom.