Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. ja sam bio ubjeđen da on ima mlađeg brata, jbg

2. uleteo sam na čet dve sekunde i prvo video to, meni bilo ekstra smešno kad je rekao "Nisi ispao pedofil, on je 83-će godište", urnebesna fora...

3. hahahhahaa
    što jes, jes

4. Чељаде, заклаћу те.

5. ТН ТН ТН ТН (Јебач вади нож)

6. ТН ТН ТН ТН (Јебач извадио нож)

7. тн тн тн тн (принтовање својих фора, притом несмешних)

8. ја кад уђем овде очекујем у најмању руку принт где је неко неког монстурозно испонижавао као бедног црва. нешто вредно смеха. боље немојте ништа да качите онда.

9. hahaha čeljade, eno Kursadžije te zovu da im ae pridružiš, hahaha Kursadžije su smešni

10. Добро да није ставио на позадину слику пичке како би нам показо да он има пичку и да је лајфер.

11. ја кад уђем овде очекујем у најмању руку принт где је неко неког монстурозно испонижавао као бедног црва. нешто вредно смеха. боље немојте ништа да качите онда.

E to.

12. http://www.dodaj.rs/f/2X/11c/UJOgEsk/untitledtyty.jpg kakva je zhajk kraljina,ja cu da istetoviram njegovo ime na sebe

13. Ja umirem od nekroze na nivou cijelog organizma. Ovo je tako... jadno.
    Obzirom da je ollanik pisao ne bi me čudilo da je istina.

14. Ja umirem od nekroze na nivou cijelog organizma. Ovo je tako... jadno.

verujem ti...sta tek kad ti kazem da je djimla imo 4,stariji 7 godina,zajebo sam se na printu,lolo

15. Ево исправио сам принт.

16. al kako si uspeo,matori,ja sam mislio da cak ni modovi to ne mogu xd

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.