Смешан принт-скрин са Вукајлије

  1. Ахаха, какав чет, свака част. :))

  2. Jao, ima i forget me beba... :)) Mukica, na nju će svi zaboravljati...

  3. Počela sam da se smejem tek na beba.haha i ne mogu da prestanem! :))))

  4. Gle budući roditelji se upisali :)
    Dva pobednika su tu.
    Čeka se roditelj BebaBebee :)))

  5. Ju, ima i moje dite, ljubi ga Ćaćaćaćaa :*
    Gazdi četa litar rakije od mene.

  6. Hahaha, meni se bebalinna čak sviđa :))

  7. Najjači čet ikada.

    Gotovo. Nema dalje. :D

  8. hahhaha bebo zgaziš me mi je najjače
    beba penzionerka?

  9. Зезаторе брате није у реду, ево плачем од туге... :(

    Мислиш да сам смарач а ?

  10. mylyce, zato što nema crvene teme koja bi mi se slagala sa Deda Mrazom, ova joj je najsličnija. Ali sad sam promenio u zelenu zbog N.G. kao jelka je zelena, a Deda Mraz mi je na avataru :)

    Jebote, Dzankee, nije u tome fazon! Ne mislim da si smarač nego često pišeš na temi "Ko poslednji pobednik". A naziv teme sam promenio samo zbog poruke postera - da je Vukajlija postala Smaraklija. A inače jedino možda ta tema i transfer blama ne smaraju. Sve ono što je zanimljivo se zaključava ili šalje u "Igre". Što se sad ljutiš? Eto npr. mylyca često piše na temi "Transfer blama", a i otvorila je tu temu zato je i na posteru dobila svoje mesto kao i ti. :) Dobro, nije baš tako, mylyca je upala preko veze. Šalim se ;)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.