Doživljaji iz GSP-a

1. Smarko, ako si se već vratio, poštedi nas gluposti :P

2. Znate li kakav je doživljaj, ljudi?! Ja sam se ispiškio od sreće!

3. 1)Jednom sam putovao autobusom Doboj-Petrovo do Tekućice. Majstor (dođe mi neka familija) u jednom momentu zaustavi autobus na po' puta, pred nekom kućom, i izađe. Ostavi bus upaljen, niđe signalizacije, na kolovozu jedva mjesta za auto da prođe, ma katastrofa. Uđe u dvorište i zamače. Nema ga dobrih 10 minuta. Istom se vraća, sjeda i opiči. Upita ga neki čičon šta to bi a majstor započe - te taj čovjek mu duguje pet 'iljada maraka, te ja ga svaki dan tražim, nikad ga kući nema, sad tako svaki puta kad prolazi ostavi malo autobus da smrdi pred kućom dok se on svađa sa ženom.

2)Negdje sam putovao preko Romanije, lokalni prevoznik, neka je utakmica bila u pitanju, snijeg zapadao do grla, sve zaledilo, noćna mora. Na kolovozu 10cm leda a baja ga gari 80-90-100, pretiče na krivinama, čeka se momenat kada će nekog ubiti ispred sebe (tri puta je jedva ukočio, da mu ne bi abs-a pokupio bi 2 kamiona i jednog golfa) a one gudure samo čekaju da se strmopizdiš niz njih a majstor ne jebe živu silu. Trener ustaje, zamoljava uljudno da se malo uspori jer su igrači prestravljeni. Na to će majstor: "Ma neće ovo izletit' niđe, teško je ovo, ba, ne može ovo klizat' tako lako!" Kad mu je trener predočio situacije sa kamionima i golfom majstor je lagano konstatovao: "Ma to je bilo slučajno, jami, šta ste se usrali."

3)Linija Petrovo-Doboj-Paklenica. Autobus Bosnaekspresa u blagom raspadu. Lokalni gilipteri koji se vozaju svako jutro tim busom u grad u školu su otkinuli neki zaštitni panel u zadnjem dijelu koji je razdvajao motor i kabinu. Svako ko se vozi imao je motor na dlanu (i razna isparavanja, dizel, ulje i slično). Vremenom su sve više istraživali i skontali su da sajla gasa prolazi upravo tuda. Par puta se zamalo dogodila tragedija jer su momci vukli tu sajlu i dodavali gas a vozač, naravno, ništa nije kontao. Ili mu je pucala ona stvar. Kasnije su tu rupčagu zavarili.

I još kamara stvari, mrsko mi sad pisati.

4. Ovaj LoL je otvorio temu samo da se iskurci kako mu je riba pipala kosu u autobusu xD

5. Taman :DDD
    A viđi ti, naučniče, kad će taj cs da se igra :)

6. Ušo sam u to zlo svega 2 ili 3 puta otkako sam kupio kola i mogu reći da mi ne nedostaje
    Što se tiče doživljaja bio sam u busu kad su se neke dve babe počupale oko bog zna čega možda i oko sedišta ne bi me čudilo

7. Novosadski busevi su plave boje.

8. E, meni je bio doživljaj kad je jedan čiha izlazio na zadnja vrata sa kesama i vozač mu zatvori vrata tako da mu glava viri napolje, a ostatak u busu.... Nisam se smijao.... Usrao sam se od smijeha

9. Пре пар недеља, на линији 27, ушла дебела циганка, држи у руци по главе киселог купуса и једе га ко јабуку. Прошетала се тако кроз цео бус, окадила га темељно, па се сместила поред неке жене. Што је најјаче, ова се није померила, него је наставила да седи.

10. па има једна циганка на линији 101, брката, масна, увек кад је видим носи исту одећу...
    кад је она у басу не мораш да куцаш карту, смрди пола аутобуса...мајке ми

11. Kad pomenuste ciganke....Svadja se jedna debela sa nekim likom,neko je nekog gurnuo,nebitno...i ona mu u jednom trenutku kaze:"Hoces da te udarim,da ne zivis vise?".

12. ево сад се поцетих, вазда било то ономад на лето, враћах се с'базена, беше линија 23...један старији господин(прсо с'мозгами) се посвађо са двојицом двајестогодишњака и одједном вади чича неку металну летву и опаучи овог једног лика баш у тренутку када су он и његов двајестогодишњи ортак силазили из баса...овај што је попијо летву се вратио у бус и залепио чичу у вугла, и кренула му је мало крв из предела надочњаче...тај исти чича се 2 минута касније посвађао са неком дебелом женом из чиста мира...

13. није, он изишо на следећу...али самлела би га сто посто

14. Видео сам једаред полу-тучу између бабе и клошара у Педесетици. Надркана баба ударила клошара кејном по вугли, а кад је овај хтео да је набоде прискочили кумашини и спасли бабу сигурне смрти.

15. Pa ko je jebe, šta koji moj ima da dira Gos'n klošara?

16. правда за клошаре !!!!

17. U dvojci se desi ponekad nedeljom uveče, kad se studentarija vraća iz rodnoga kraja, da se ukrca neki roleraš (ponekad i biciklu ubaci) koji izvadi nasred tramvaja neke pisanije i kreće da jodluje šlagere i najveće hitove Arsena Dedića i Olivera Dragojevića.
    U istom prevoznom sredstvu, ako vas usere, možete da vidite debelog klošara koji uvek sedi na istom mestu i smrdi intezitetom septičke jame.
    Kad sam ušla jedared u 44, primetih da je pola busa prazno gde su sedeli neki Cigani, a u drugoj polovini se zgutilo jedno 285 putnika. Cigani su trebili vaške jedni drugima.
    Ocu moje drugarice se desilo da ga neki lik vaćario dok se ovaj vraćao sa ženom. Čovek se okrenuo i dobacio : ''Prijatelju, pa do mene je žena, mislim da si pogrešio dupe.'' Na šta se samo ovaj zlikovački nasmejao. Sledeća scena je njen ćale bije tablom, koju je dohvatio sa šoferskog mesta, posrnulog matorog pedera.

18. Reklame su na drugoj temi, White.
    A i nije nikakav doživljaj.

Edit: obrisan post.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.