Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ео вам јеан документовани, мини доживљај, из будсавског буса, 23ојка :)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v467/150/71/1275156916/n1275156916_169901_4018.jpg
Hahahahah kakav car
Br. 1 - JA nisam L o L nego L 0 L :D
Br. 2 - Ja obožavam svoju kosu, tako da je to ko da me je izvatala za "paket"
Br. 3 - Imam ja još doživljaja, nego mi je ovaj prvi pao na pamet.
lolololo
hahahhaha al te procita xD
Danas je u autobus uleteo matorac smrdeo je ko smrt, toliko je bazdio da je ceo autobus morao da se pokrije preko nosa. I to je bio dupli... Samo sam gledao kad će neko da baci peglu po podu.
čiji dupli? :)
Autobus dupli xD
Moj dupli, kako čiji? :)))
Duplak- Harmonika?
Da bre autobus iz dva dela povezan 'armonikom - dupli autobus.
Radojka and Tine (Živković).
Na Vukajlij se epitet "dupli" vezuje samo za imenicu "nalog". Ne postoji sintagma "dupli autobus" :)))
Brate Mrmune izvini jebote... Znam da se dupli vezuje za naloge ali brate ako pričam o busu neću sad da kažem: "E došo Mrmunov dupli nalog i počo da smrdi po autobusu" xD
Što da ne, do jaja zvuči :)))
E da dođu svi Carini dupli to bi bio Holokaust xD
Јбте, ви сте ладно избомбардовали ову ретардирану тему, с не знам колико коментара, као да нешто вредно помена може да се доживи за 10минута вожње са рандом људима у плавом волву. Ма сама вожња бусом је доживљај, контам. :)
Jbg Muluce kad neki nemaju privilegiju da žive u krugu dvojke pa moraju da se voze duže do škole i posla pa se desi sve i svašta :P xD
Milice ja ti verujem da je voznja u budisavskim busevima sam po sebi doživljaj:)
То постоји?
Јок, јашемо приплодне волове до Новог Сада.
Душане, више преживљај него доживљај :)