Doživljaji iz GSP-a

1. Ео вам јеан документовани, мини доживљај, из будсавског буса, 23ојка :)
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v467/150/71/1275156916/n1275156916_169901_4018.jpg

2. Hahahahah kakav car

3. Ovaj LoL je otvorio temu samo da se iskurci kako mu je riba pipala kosu u autobusu xD

Br. 1 - JA nisam L o L nego L 0 L :D
    Br. 2 - Ja obožavam svoju kosu, tako da je to ko da me je izvatala za "paket"
    Br. 3 - Imam ja još doživljaja, nego mi je ovaj prvi pao na pamet.
    lolololo

4. hahahhaha al te procita xD

5. Danas je u autobus uleteo matorac smrdeo je ko smrt, toliko je bazdio da je ceo autobus morao da se pokrije preko nosa. I to je bio dupli... Samo sam gledao kad će neko da baci peglu po podu.

6. Autobus dupli xD

7. Moj dupli, kako čiji? :)))

8. Da bre autobus iz dva dela povezan 'armonikom - dupli autobus.

9. Radojka and Tine (Živković).

10. Na Vukajlij se epitet "dupli" vezuje samo za imenicu "nalog". Ne postoji sintagma "dupli autobus" :)))

11. Brate Mrmune izvini jebote... Znam da se dupli vezuje za naloge ali brate ako pričam o busu neću sad da kažem: "E došo Mrmunov dupli nalog i počo da smrdi po autobusu" xD

12. Što da ne, do jaja zvuči :)))

13. E da dođu svi Carini dupli to bi bio Holokaust xD

14. Јбте, ви сте ладно избомбардовали ову ретардирану тему, с не знам колико коментара, као да нешто вредно помена може да се доживи за 10минута вожње са рандом људима у плавом волву. Ма сама вожња бусом је доживљај, контам. :)

15. Jbg Muluce kad neki nemaju privilegiju da žive u krugu dvojke pa moraju da se voze duže do škole i posla pa se desi sve i svašta :P xD

16. Milice ja ti verujem da je voznja u budisavskim busevima sam po sebi doživljaj:)

17. voznja u budisavskim busevima

То постоји?

18. Јок, јашемо приплодне волове до Новог Сада.
    Душане, више преживљај него доживљај :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.