Омиљене реченице из цртаћа!

1. Mazicu ga, pazicu ga i nazvacu ga Djordje

TO LUTKO!

2. Ја бих да ми то кољемо, куме.

3. "Da pokupimo zlato od bogatasa i podelimo ga smrdljivoj sirotinji"-Patak Daca kao Robin Hud
    "Ugledam i okomim se!"- isti crtac

i pobednik : " Daca Nedostizni, junak 23-eg i po vekaaaaaa!''

4. Добар дан, госпођо Шо, могу ли да позајмим Вашу косилицу... ИЛИ ДЕЛОВЕ ВАШЕГ ТЕЛА!!!?

5. Sada će svi upirati prstom u mene i govoriti: "Eno onog mačka čijeg je sina jedinca progutao MIŠ!"

6. Đija zmaju, glupi zmaju. Zmajevi su mnogo glupi - Sima Kosmos

Koristiš prejako gorivo - jedan od dvojice rednekova kada mu Duško da upaljač koji je, koliko se sećam, zapravo štapin dinamita.

7. "Food around the corner, food around the corner, food around the corner for me pamparapampam food around the corner fooooor ME!"

8. ја сам увек мислио да пева "TURN around the corner" живео сам у заблуди :/

9. Mozak mu je stomaku.

10. Reci mi, Silvestre, je li bilo u tvojoj porodici ludaka, a?

11. Kud se dede moja pita?

12. Ne volimo da nam pacovi ruže grad... najbolje bi bilo da ti prosto zavrnemo šiju!!! - Bibop i Rokstedi VS Splinter

Kako bi bilo da odemo iz ove žabokrečine tamo gde se nešto događa? - ne znam crtani koji je, ali često citiram, jer je primenljivo u svakodnevnom životu

13. Kud se dede moja pita?

Vaša pita gospodine!
    :)

14. Da imam druga, pozvao bih ga na večeru! :)

15. Oliva: "Pokaži mu, Popaje, pokaži mu propeler sviz!"
    Popaj: "A, da, propeler sviz."

16. Секачу, где је моје тело!?

17. Саћемо да направимо прави мађарски гулаш паприкаш

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.