Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
- "Nisam ja riba, pluća mi vape za vazduhom, imaj to na umu sinak... Ou, opet si pao..."
- "Šta ti pada na pamet da juriš mog crva... Ti si mačak, mačke ne jedu crve, meni nije ni na kraj pameti da jurim miševe..." :)))))
"Zbogom Patriče nedostajaćeš mi !"
"Znam Sunđer Bobe, oduvek sam bio zanimljiv momak"
Ugledam i okomim se!!!
"Kud se dede moja pita?" - Pera Detlić
Sive lubanje silom, ja imam moć!!
Ne mogu da nađem hrvatsku verziju na tube-u :(
http://www.youtube.com/watch?v=7yeA7a0uS3A
"nema avanture u bogatstvu koje ne prelazi godisnje 12%" (ciril stipsa)
evo ti black hole http://www.youtube.com/watch?v=U-P04ZTUBHk
Izvinite što vas uznemiravam,znam da je kasno ... OOOOOO NEEEEE, NIKADA NIJE KASNO! ... Budi miran, đavole mali ... Abraka-pokus? Pokus-kada ... večernje novosti? (duško dugouško u Transilvaniji)
Otvori se supice ... otvori se Surdulice ... (popaj-ali baba)
Mamice,opet sam švorc,jel aako da mi nabaciš nešto para da se izvučem?(ding,džekpot)Stara cura je divna! ... Ja,ja,ja imam čist ful! Šta ti imaš krele a? -Ja ja .. imam samo par kečeva ... i još jedan par kečeva. (duško dugouško)
daj mi za pljeskavicu pare vracam u ponedeljak....
"Ako mene pitaš,draga,ona ne bi ulovila muža ni zamkom za medvede"-koke iz kokošinjca mis Prisi
Sillvessstree ima.. ima li li ludaka u tvojoj familiji...
-Ej, ludi Daco, zasto hoces da dignes celu hacijendu u vazduh? (Brzi Gonzales Daci)
-Paprika je crvena svaki dan, generale Gracijas, srecan tebi rodjendan!(Telegram koji je samo Gonzles uspeo ziv da donese generalu)
-Steta sto nisi prava azdaja nego bedno piskaralo!
-Kalabungaaaaaaaaaaaaaa!!
-Ti si sitna riba u ovom moru plavom, sitna riba...
-Briga me za zimu, briga me za sneg! Krzno mi je toplo, ja sam pravi medved!
-Kladim se da to kazes samo zato sto je iiiistina! (Oliva Duhu koji joj kaze: "Cao, cakana!")
-Konjsku muvu ne mo's da vidis...
Hej, ali ima verzija spice za "Hi-Mena" gde on bas kaze "Tako mi moci Grejskala, ja imam moooooooooooooc...!"
Jeste pleonazmicno, al' sta dete zna sta je tri tone... :))
Šta znaju ljudi koliko ti gledaš crtiće..:))
silvestre...ima ima liiii ludaka u tvtvotvojoj fafafamiliji!!!:)))
"Pošteno mu sudite pa da ga streljamo" - Hrabri olovni vojnik
"Bambiii, vidiiiii, voda je tvrda" - Bambi
simo dodaj malo soli, molim te!
SOLI!!!!???? Dohvati je sam!!!!
Кувару,па где је мој хосенфефер!!!???
Suck my balls.
:D
Timmy!