Омиљене реченице из цртаћа!

1. - "Nisam ja riba, pluća mi vape za vazduhom, imaj to na umu sinak... Ou, opet si pao..."
    - "Šta ti pada na pamet da juriš mog crva... Ti si mačak, mačke ne jedu crve, meni nije ni na kraj pameti da jurim miševe..." :)))))

2. "Zbogom Patriče nedostajaćeš mi !"
    "Znam Sunđer Bobe, oduvek sam bio zanimljiv momak"

3. "Kud se dede moja pita?" - Pera Detlić

4. Sive lubanje silom, ja imam moć!!

Ne mogu da nađem hrvatsku verziju na tube-u :(

http://www.youtube.com/watch?v=7yeA7a0uS3A

5. "nema avanture u bogatstvu koje ne prelazi godisnje 12%" (ciril stipsa)

6. Izvinite što vas uznemiravam,znam da je kasno ... OOOOOO NEEEEE, NIKADA NIJE KASNO! ... Budi miran, đavole mali ... Abraka-pokus? Pokus-kada ... večernje novosti? (duško dugouško u Transilvaniji)

Otvori se supice ... otvori se Surdulice ... (popaj-ali baba)

Mamice,opet sam švorc,jel aako da mi nabaciš nešto para da se izvučem?(ding,džekpot)Stara cura je divna! ... Ja,ja,ja imam čist ful! Šta ti imaš krele a? -Ja ja .. imam samo par kečeva ... i još jedan par kečeva. (duško dugouško)

7. daj mi za pljeskavicu pare vracam u ponedeljak....

8. "Ako mene pitaš,draga,ona ne bi ulovila muža ni zamkom za medvede"-koke iz kokošinjca mis Prisi

9. Sillvessstree ima.. ima li li ludaka u tvojoj familiji...

10. -Ej, ludi Daco, zasto hoces da dignes celu hacijendu u vazduh? (Brzi Gonzales Daci)
    -Paprika je crvena svaki dan, generale Gracijas, srecan tebi rodjendan!(Telegram koji je samo Gonzles uspeo ziv da donese generalu)
    -Steta sto nisi prava azdaja nego bedno piskaralo!
    -Kalabungaaaaaaaaaaaaaa!!
    -Ti si sitna riba u ovom moru plavom, sitna riba...
    -Briga me za zimu, briga me za sneg! Krzno mi je toplo, ja sam pravi medved!
    -Kladim se da to kazes samo zato sto je iiiistina! (Oliva Duhu koji joj kaze: "Cao, cakana!")
    -Konjsku muvu ne mo's da vidis...

11. Hej, ali ima verzija spice za "Hi-Mena" gde on bas kaze "Tako mi moci Grejskala, ja imam moooooooooooooc...!"
    Jeste pleonazmicno, al' sta dete zna sta je tri tone... :))

12. Šta znaju ljudi koliko ti gledaš crtiće..:))

13. silvestre...ima ima liiii ludaka u tvtvotvojoj fafafamiliji!!!:)))

14. "Pošteno mu sudite pa da ga streljamo" - Hrabri olovni vojnik

"Bambiii, vidiiiii, voda je tvrda" - Bambi

15. simo dodaj malo soli, molim te!
    SOLI!!!!???? Dohvati je sam!!!!

16. Кувару,па где је мој хосенфефер!!!???

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.