Ko poslednji pobednik 84

1. Peki,romantiše Junge :))

2. :)) Šta da vam kažem, važi za Lozničane da su opasni, kao i za Šapčane, komšije nam :))

3. Opasni, ali ipak fini ljudi. :)

4. Pa, kako ko, mogu ti reći :)) Meni je tata odatle, mama nije, tako da ja nisam tipična Lozničanka :) Mali je grad, a svi znamo kako je u malim gradovima, tako da... :)

5. Pa i Cacak je mali grad, samo sto su Cacani mlogo bre pokvareni! :)

6. A nisuu,Pufi!! :))

7. Ti ih poznaješ najbolje :) Ja znam svega dvoje, troje sa faksa, ali ne družim se nešto mnogo sa njima, ok smo...

8. E, a na kom si faksu?
    Jesu Gogo, veruj mi, do zla Boga pokvareni. Jbg, to se valjda prenosi sa kolena na koleno. :)

9. Pufna ne pljuj mi po selu.:))

10. E,onda sam ja valjda imala sreće da upoznam samo fine Čačane i Čačanke :))

11. Pa zar nisam u pravu? :)

12. Evo, imate ovdena i Čačanina, znate kak'i smo mi kršni. :))

13. :mašeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee: Pufno, avatar ti zakon!!!

14. Nisi jos upoznala mene, ne procenjuj nas tako brzopleto.:)

15. Opet sam nevidljiv.

Fak jea.

16. Tenks olujo. :)
    E pa, ti sto sedis na ladnom betonu, ti si na mom faksu. :)

17. Ne zavaravaj se,Čo :))
    Caki,ja ti jedared rekla,nemo' ovde pred ljudima Jopet da ponavljam :)))

18. Čo, moraš po nečemu da budeš unikad da ne bi bio nevidljiv. Za mene je dovoljno da okačim jedan DM spot i eto ga, odma' sam u centru pažnje. :)

19. Caki je jedna od retkih dusa iz Cacka za koju mogu sa sigurnoscu da kazem da je dobra. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.