Ko poslednji pobednik 84

1. vala da znaš da jeste... a nisam te video ranije... :)

2. Па нисам дуго долазила на тему и на сајт уопште. Школа и још неке обавезе. Аман сам била нашла живот неко време. :)

3. Ja se sjecam starlight-a dok sam još operisao sa ovim nalogom
    http://vukajlija.com/recnik/autori/25115
    A tek neki dan primjetih da mi nema bar 5 defki...

4. dobro, i ja sam relativno nov ovde, ali od kako sam se prijavio, biJo sam svaki dan po mnogo...
    ali poslednjih nedelju dana, kao i kod tebe, škola i još neke obaveze... pa nisam biJo uopšte... :D

5. Људи ме се сећају. ^^
    Поласкана сам. :)

6. zapamtiću te... :D
    pa ću te se i ja sećati...

7. Јеј!
    :скакућеодрадости: :)

8. De si Star,nema te ko plate! :))

9. Гогоооо! <3
    Тебе чекам цело вече к'о озебо сунце. :))
    Шта има? :)
    Дуго се нисмо "чуле". :)

10. Dugo i predugoooo! :(

Pa,sve po starom,('fala Bogu,samo da me bilo kakve promene zaobiđu) :))

Kukam ko baba zbog zime :))

Kako si mi ti? :)))

11. Радујем се распусту к'о сироче кифли. :)))
    Сада ћу чешће бити на форуму. :)
    Добро сам, чим распуст почне. :)

Ејс Гого, није ваљда толико хладно? :))

12. Pravda za starlight na forumu!

13. E,Star,ja ti-mukica-samo "premedveđujem" zimu(što više spavam,manje je gledam i brže prođe) :))

Da znaš da i meni raspust prija,jedva sam ga dočekala,a i ovi moji siroti učenici,ne mogu da me gledaDu više :)))

14. Dole zima!Pravda za NEljubitelje zime!

15. gogo jel pa pvt doticnoj osobi

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.