Ko poslednji pobednik 84

1. Kekekee,Idefiks je originalno ime kučenceta,al' ja odraasla uz Garoviksa,pa šta da se radi. :)

Znam,to je neponovljiv miris,kao vremeplov je-samo te "zvekne" nazad u neke dane.. :)
    Ja sam do skoro bila "potrošač novogodišnjeg kiča kakvog bi svaki trgovac poželeo",međutim,sad mi je važno da usrećim sina i da njemu bude lepo :)
    Sad sam malo imuna na sve te novogodišnje-zagrcnuto-drhturave sreće :))

2. :) Nikad nisam bio potrosac takvog tipa,ali sam zbog klinca postao "fan" raznobojnih svetiljki i tupavih melodija:).Nego,baci jedan savet...Sta da kupim sestricini koja je tek napunila godinu dana?Svi klinci u familiji decaci,za njih mi je lako.Ova,em mala,em zensko:)

3. Zavisi šta ona voli :)
    Neku igračku-sigurno,ali neku koja se rasklapa ili ispušta neke zvuke,da joj bude zanimljivo.. :)
    Ipak je ona još beba :))
    Kad bude velika,onda se ,ujače,"isprsi" za poklone.Meni je moj ujak uvek kupovao najlepše poklone na svetu :)))

4. Lako je reci "isprsi se",imam 6 sestrica i sestricinu u gradu:).Isprsim se ja,samo posle moram da sebi smislim razlog da postim:).Prva recenica u tvom odgovoru mi je objasnila sve.Moracu da lutam po trznjacima,a to mrzim vise nego ista na svetu,pre bih kod zubara proveo dan:)

5. ај ем нау овде енд ај ем остајем овде :)

6. Ma,ne mislim da se samo "iskeziš za lovu",nego da budeš Džek i dobar drug,za nju tu kad treba :)
    Jeste da je tata-tata,ali ujak i deda su najomiljeniji članovi familije :)))Bar meni bili.. :)

Ipak je sreća što imaš veliki izbor po tržnim centrima,pakao je u malom prdžavom mestu osmisliti i naći kreativan,lep i zanimljiv poklon za dete :)
    Srećna potraga :)))

7. Манчестер наравно !

8. Srećna potraga :)))

Hvala.A,sto se tice grada,cekam da pozavrsavam neke stvari i odoh u neko "malo prdzavo" mesto:).

9. E ljudi vratih se sad zvao me drug na pivo pa sam dobro raspoložen.A što se jelke tiče nije prava, plastika a ovo je slika prije 2 godine jer mi foto-aparat stvara muke...

10. dođoh, videh, odoh... :D ajde ćao... :D

11. Gde idete niste ni došli?

12. Jesmo, nego madafaka hoće da ide...

13. moram, biJo sam ranije, ali nikog ije bilo, ja malo igro PES a sad ću da idem...
    tu sam još 5-10 minuta... :)

14. Znači, da te iskoristimo dok si tu? :))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.