Ko poslednji pobednik 84

1. СуперГога

2. То је птица, то је авион, не то је СуперГога. :)))

3. E Gogo bi ja samo da imam šta.
    EDIT:Stvarno bi trebala prebiti svog kolegu...

4. Bree,Z,pa makar 'leba uzmi,pa džvaći,da popuniš alu! :))

ED:Neću,Z,dobar je on :))

5. čiko jel sav ovaj lebac tvoj

6. Oću, oću.Budite mi zdravi i veseli jer ja sigurno neću.Baj
    Madafaka posluži se...

7. ja dođoh ko izmena :D ćao

8. SuperGoga, i ja kažem :))

9. Aaaaeeee,Z,pa nemo' sad da mislimo kakav si,da l' si dobro,da nas ostaviš ovde u briGi!! :))

10. УМРО ВЛАДАН БАТИЋ

11. Dont vori, bi hepi.Stvarno treba da odjebem odavde.

12. Стварно? о.О

13. Jeste,sad sam pogledala. :/

14. Ja sam šokiran... još uvek...

15. Свашта вала. :/

16. Kad se setim da je prva plišana igračka mog sina bila neki papagaj sa ogromnim kljunom,a mi ga nazvali Batić..sad mi žao.

17. А није био лош човек, само ет' природа се поиграла са његовим носем који је остао народу упечатљив. :/

18. Minut ćutanja za Vladana Batića

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.