Ko što znate dosta novih članova ne zna da citira a glupo im da pitaju
predlog je da se uradi isto što i za linkovanje tj. da se postavio objašnjenje kad se dodaje nova definicija
znam da ima na forumu al i linkovanje je bilo na forumu i otkad je postaljeno na ovu lokaciju nisam primetio da ljudi pitaju kako se linkuje verujem da će isto biti i sa citiranjem
predlog je da se uradi isto što i za linkovanje tj. da se postavio objašnjenje kad se dodaje nova definicija
znam da ima na forumu al i linkovanje je bilo na forumu i otkad je postaljeno na ovu lokaciju nisam primetio da ljudi pitaju kako se linkuje verujem da će isto biti i sa citiranjem
Edit: osim toga, u defkama se ne citira, zato nema potrebe za dodatnim objašnjenjem, kao za linkovanje.
Rekli o sajtu
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Kome je glupo da pita, taj i ne treba da citira.
Ipak bi trebalo neko da objasni.
Objanijo svak vec po 100 puta....
predlog bolje da se otvori help topic..da bude pod lock odnosno samo dostupan modovima i to je to
Bila je ova tema dok se nismo navikli: http://vukajlija.com/forum/teme/9779
A još uvijek ima ova, gdje novi članovi mogu da pitaju starije članove sve što ih zanima: http://vukajlija.com/forum/teme/3769
Edit: osim toga, u defkama se ne citira, zato nema potrebe za dodatnim objašnjenjem, kao za linkovanje.